fredag, januari 22, 2010

NÄÄÄ INTE NU IGEN!

Fick tillbringa hela eftermiddagen på sjukhuset. Har blivit stucken hur mycket som helst och flera läkare har tittat på port-a-cathen och konstaterat att det inte ser bra ut. Så i morgon blir det operation igen! Den måste bort för det finns en risk att infektionen sprider sig ut i blodet och med tanke på att mina värden kommer vara dåliga de närmaste dagarna så kan jag bli rejält sjuk.

Åh vad jag är trött på detta!! :-( Vad lösningen blir framöver när jag ska få mina cellgifter vet jag inte riktigt än. Eventuellt en ny cvk som jag fick inför första behandlingen (fast det var heller ingen jättebra lösning eftersom det var så svårt att få dit den).

Nu blir det att knapra en massa antibiotika igen... och smärtstillande, för det gör ONT!

5 kommentarer:

Camilla ~ www.elmida.se sa...

Nämen fy så trist!!!
Håller tummarna för att de hittar nån smart lösning.
KRAM!

Trebarnsmamman sa...

Nämen du har då otur! Kan det inte vända snart??????

KRAM

Caroline sa...

Stackars stackars dig som har det så pissigt med denna dumma grejen som inte vill fungera! Men du, kämpa på, det kommer ljusare dagar! kram Caroline

Elisabeth sa...

Uuuusch....vad tråkigt!!! Jag känner verkligen med dig! Man vill inget heller än att allt sånt bara ska FUNKA... Det räcker liksom redan med allt annat man ska igenom!
Varför har du en port-a-cath istället för en picc-line som jag har? Det finns säkert en bra anledning, men jag bara undrar.

Hoppas nu verkligen att den nya sitter, och att du kan släppa mera strul nu! Håller alla tummar!!!!

Stor kram till dig!
//Elisabeth

Anonym sa...

Hoppas de hittar någon bra lösning för dig för du måste ju ha din medicin

Hoppas det går bra idag på op och att du inte har för ont

Kram