lördag, januari 23, 2010

OPERATION

Nu är port-a-cathen bortopererad och någon ny sådan kommer jag inte få, för risken att det ska strula igen är för stor. Egentligen plockar de bort den när man är vaken och lokalbedövad. Men när det är infekterat så tar bedövningen inte lika bra. Det gjorde skitont bara man petade på stället där den satt så bara tanken på att få en bedövningsspruta inkörd där... usch nej, så jag valde att bli sövd istället.

Operationen gick bra och var över ganska så snart, så jag var inte sövd särskilt länge och mådde bra när jag vaknade. Det jobbiga är bara att det gör ÄNNU ondare nu än innan! Aj aj aj!! Blir till att knapra antibiotika och smärtstillande några dagar nu och hoppas på att det snabbt blir bättre.

Frossle.com

11 kommentarer:

Trebarnsmamman sa...

Men gumman vad du skall behöva utstå :(

kristina sa...

Hej hittade just din blogg, och lider med dig. Jag har oxå en allvarlig bröstcancer och känner igen mig i det du går ign. Jag har oxå haft jätteproblem med portacaten och flera infektioner. Men de har lyckats rädda den med antibiotika och omläggningar som sugit ut varet, jag har nämligen så urusla kärl att sticka i så de är så rädd om den. Men det gör verkligen ont i den när den blir infekterad. Ska de operera in en ny? Hur går det med illa mående etc? Jag har oxå en blogg där jag skriver om mitt liv med cancer. Hoppas du får börja må bättre , det gäller att kämpa ign en dag i taget Kram Kristina

Anonym sa...

Men vilken himla otur du har med den där porten....Vill bara säga att jag haft min i 5 år utan problem, så det är inte vanligt att det strular så, men det är ju ingen tröst för dej ;(. Blir det en picc-line nu istället?
Kramar Anna

Maries Pysselblogg sa...

Lider med dig.
Min mamma fick också utstå en hel massa extra bevär under sin cancerbehandling, som om det inte var nog att gå igenom det ändå.
Kram

Sara sa...

Tycker verkligen så otroligt synd om dig.
Hoppas du ska slippa smärtan därifrån snart.
Kram kram //Sara

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej vännen! Skönt att den är borta nu i alla fall. men så trist att det krånglar! Sätter de en NY innan nästa behandling? Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/

Elisabeth sa...

Skönt att den är borta!!
Hoppas nu de löser problemet. Blir det picc-line istället?

Stor kram och tumhållning kommer från Elisabeth

Anonym sa...

Skönt att den är borta nu, min dotter fick blodförgiftning i sin och var så dålig.. redan på kvällen när den var bortopererad var hon vår pigga lilla skrutta igen, ont i området såklart, men inte alls på samma sätt..

Jag hoppas du snart slipper det onda.

hälsningar Monica R

Inkan o Ligan sa...

Jobbigt
stackare
Kram

Caroline sa...

Jag hoppas verkligen att det vänder för dig snart! Du är så stark och duktig, heja dig!! kram

Ludmilla sa...

Men stackars dig. Så onödigt det där känns...

Varma kramar!