fredag, december 18, 2009

TVÅ VECKOR IDAG

Nu har det gått precis två veckor sedan vår älskade lilla bebis föddes. Han ägnar sig mest åt att äta, bajsa och sova. Han har passerat sin födelsevikt idag, men de skulle byta hans mat i eftermiddag till Nutramigen för han är risig i magen och röd i lilla rumpan. Får se om det kanske kan göra nån skillnad.

Själv så är jag trött, trött, trött...! En konstig trötthet som liksom inte går att sova bort. För minsta lilla jag gör så blir jag yr och det känns som jag lätt skulle kunna sova ett dygn i sträck. Inget kul alls!

Ute har det blivit riktigt vinterväder. Snö och minusgrader! Kul att det blivit juligt väder även om jag inte känner så värst mycket julkänslor i övrigt. Men i morgon ska vi gå ut och äta julbord tänkte vi. Det ser jag fram emot!

10 kommentarer:

S*Kimatos Maine coon sa...

Gud vilken liten sötnos! Längtar tills vi får se honom på riktigt :-)
Förstår att du är trött efter allt som hänt. Både fysiskt och psykiskt.
Hoppas ni får trevligt på julbordet!

Kram

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej Linda! Tänk att du har en 2 veckors son nu :) Fabtastiskt (ja du har ju 2 söner till som är FANTASTISKA med) Jag hoppas kunna bhälsa på dig snart. Slår knut på mig för att hinna allt just ne...men tänker på dig ofta. Hoppas du får behandling snarT!! Kram Maria

Camilla ~ www.elmida.se sa...

Sötaste lilla plutt! Tiden går så fort, redan två veckor.

Hoppas du kryar på dig och känner dig piggare snart

Kram!

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Linda! Min "man" läste just upp alla stavfel jag gjort i min förra kommentar :) ordpolisen tydligen. Men jag satt på jobbet och skulle INTE surfa Men jag tror du fattade vad jag menade? Var ska ni på julbord? Kram!

goshheidi sa...

Nämen guudars så han e go!! Min längtan efter att få hålla min egen bebbe växer sig allt större. Två veckor redan. Härligt att vikten redan är förbi födelsevikten.

Lotta A sa...

Finaste lille Erik......
Tänk att han redan är två veckor!

Det låter tufft att vara extremt trött och sen dessutom känna sig yr.


Hoppas att ni får det riktigt trevligt när ni ska ut och äta julbord!
Kram Kram

Maja sa...

Hoppas ni får det trevligt på julbordet idag!
Bor ni hela familjen på sjukhuset?
nu när lillkillen ligger på neo och iom att du är sjuk.
undrar bara och du behöver givetvis inte svara om du inte vill.

Stensson sa...

Hai, vet inte vad jag ska säga men hemskt vad glad i barn jag blev utav alla foton asså. Önskar dig stora lycka till (Stenssons).

Lusth sa...

Vad söt han är den lille. Hoppas din infektion gett sig så du kan få börja med behandlingen. Ha en bra fjärde advent. Kram

Anna sa...

Gud så söt!!!