söndag, december 20, 2009

HELG MED BARNEN

I helgen har barnen varit med här på sjukhuset. A (som är 10 år) var i och för sig bara med här på dagen igår, men de andra båda har sovit här ett par nätter. Det är jättemysigt när de är här och det är skönt att få träffa dem, men samtidigt så är det inte lätt att ha dem här precis hela tiden så det får bli någon eller ett par dagar åt gången. Jag kan ju inte lyfta för tillfället så när barnen är här så blir det min sambo som mest får ta hand dem och då blir det ingen eller väldigt lite tid för honom att kunna sitta med Erik.

Med mig är det bättre nu. Det känns som det gått åt rätt håll med infektionen jag fick. Idag träffade jag en narkosläkare som drog bort dränaget ur såret. Känns himla skönt att ha blivit av med det för den där slangen som suttit där har svidit en hel del. I morgon väntar provtagning och undersökning, på tisdag insättning av ny port-a-cath och på onsdag min första cytostatikabehandling. Ja, detta är planen just nu... om det sen BLIR så vet man ju aldrig! Datumen har en viss förmåga att ändras hela tiden. Det är nog det jobbigaste just nu att så fort man ställer in sig på något så blir det inte så.

Igår hade vi en riktigt mysig lördagskväll. Vi var ute och åt julbord med ett gäng kompisar. Mmmm, var verkligen gott, trevligt och välbehövligt.

3 kommentarer:

Rimfolina sa...

Det låter som att du har haft en fin helg trots allt! Håller tummarna och ber för att allt ska gå enligt planen denna gång! Stora julkramar till er!

Maritha sa...

Så roligt att ni får vara samlade lite då och då. Hoppas verkligen att allt flyter på nu och att ni kan börja se framåt igen. Tänker på er varje dag och hoppas att ni snart får åka hem till resten av familjen och bara vara.
Kram

Magdalena sa...

Skönt att ni fick en mysig helg och kunde ha barnen hos er! Och jag är så glad för lördagkvällen tillsammans med er, det var verkligen trevligt & gott! =) Vi hörs!
Kram kram till er!