fredag, december 11, 2009

INGEN KUL START PÅ DAGEN

Den här dagen började inget vidare. Jag vaknade med migrän! Aj aj! :-( Egentligen började det nog redan igår kväll. Hade ont i nacken och såg lite suddigt på ena ögat, men tänkte mest att det nog var för att jag var trött och att jag spänner mig i nacken för att port-a-cathen stramar lite när jag vrider huvudet åt ena hållet. Men det var migrän! Jag får det emellanåt, men både medicinen och receptet ligger kvar hemma och de gjorde ju inte särskilt stor nytta där. Men en snäll barnmorska här kilade över till akuten och hämtade en Imigran så efter bara nån halvtimma kändes det mycket bättre i huvudet.

Nu på morgonen har vi varit en sväng inne hos Erik. Han behövde aldrig cpap:en i natt och även droppet är bortplockat, så det börjar bli mer bebis och mindre slangar och apparater. Skönt! Så nu kan vi själva plocka i och ur honom ur kuvösen och vi sondar honom själva också.

Tänkte att jag skulle visa vad jag fått i kalenderpaketen igår och idag. Båda paketen var från hemliga tomtar så jag vet inte riktigt vilka jag ska tacka... så om ni läser detta får ni gärna tjoa till! ;-) I gårdagens paket fick jag jättefina kakformar och idag fick jag en bonad att hänga på väggen. Tack båda ni underbart snälla hemliga tomtar för paketen!

Min sambo och jag? :-)

Du kan. Du är starkare än du anar. De enda gränser är dom du själv reser. Tro inte att du inte förmår utan att du kan.

Vill även tacka så jättemycket för alla fina kläder och mysiga gosedjur som Erik har fått! Jag hade ju tyvärr hunnit sälja och ge bort det mesta som vi hade hemma i de minsta storlekarna, men nu har han några plagg att använda sen när det börjar bli dags att få ha kläder på sig. I kuvösen har han bara blöja.

Tack snälla Fia för de här otroligt söta kläderna! Storlek 44... så himla litet och gulligt!!
Nu kan vi få lite julstämning här också. Tack faster m. familj för ljuslyktan och allt annat ni hade med er hit.

9 kommentarer:

Linda sa...

Vad skönt att han klarar sig utan cpap. Nu ska det nog bara gå framåt..

Linda Horn sa...

Trist med migrän, men du är ju på rätt ställe i alla fall!! Var annars än på ett sjukhus kan man få supersnabb hjälp?! ;-)

Sååå skönt att Erik nu klarar sig utan cpap:en och droppet!!! Förstår att det måste vara oerhört skönt att få ta ur honom ur kuvösen själva utan personal, och att kunna lägga tillbaka honom. Ni blir ju så mycket mer en egen liten familj på det viset.

Vilka mysiga presenter du och Erik fått!! Och tavlan/bonaden var ju jättefin!!

Trevlig lucia/adventshelg!! Kram

Ellen sa...

Oj! Ja, det har ju faktiskt redan gått en hel vecka, men att redan kunna börja plocka bort hjälpmedel är ju stort!

Skönt också att ni är på plats så ni får hjälp om något strular, som att få tabletten från akuten och kunna ta emot den hjälp som finns att få.

Hoppas ni får en trevlig helg! :)

Kram! :D

Hanne sa...

Vad fin han är er lille Erik! Underbart söta små kläder också! Skönt att han klarar sig mer själv, så han slipper alla slangar. Hoppas du har det bra också! Bara kämpa och kämpa! Verkar ju finnas många goa människor som bryr sig med :) Skönt att se. Njut av lille sonen. Vi hörs snart igen. Kramar från Hanne

~Marica~ sa...

Roligt att du gillade din bonad ;-)
Om du tittar riktigt ordentligt på baksidan så ser du nog det :) Vet att det syns dåligt men tyckte detta skulle passa dig bra i dessa tider..

Kram till dig och hela familjen!

♥ cloudberrie ♥ sa...

Hoppas du mår bättre idag! *kram* till dej.

Vad söt han är din Erik! Skönt att han klarar sig utan cpap & dropp, det går bara framåt som de andra säger.

Vad fina saker du får i din kalender. Många änglar som beskyddar dig och din familj.

STOR kram från Eva cloudberrie

Anonym sa...

Hej Linda!
Följer dej gm stumpelisen. Tänker väldigt mycket på er allihop och hoppas av hela mitt hjärta att det kommer gå vägen med dej o lille Erik. Många kramar Anna E. morsa

Anonym sa...

Vilka framsteg han gör, lillpojken,!!! Kul att läsa om!

Anonym sa...

Visst var de söta! Tyckte de skulle passa perfekt. Men han lär väl växa ur dem ganska snart! ;)