måndag, december 28, 2009

DAGARNA EFTER BEHANDLINGEN

Nu har det gått fem dagar sedan jag fick min första cellgiftsbehandling (Taxotere + Epirubicin). Än så länge mår jag helt okej och inte känt av så värst många biverkningar så det är ju skönt. Misstänker att jag inte lär må så här pass bra under hela behandlingstiden så man får försöka ta tillvara på de bra dagarna.

Det som är jobbigast just nu är nog halsen där de fick sätta in cvk:n för att ge behandlingen i. Är alldeles blå och svullen där och det gör ont att vrida på huvudet. Särskilt när jag vaknar på morgonen efter att ha legat ner så är det rätt obehagligt. Men det går väl över hoppas jag... kanske lagom tills det blir dags för nästa operation och få ont igen... *suck* Är faktiskt riktigt trött nu på att ständigt ha ont någonstans och det har gått åt en hel del Alvedon.

5 kommentarer:

Anonym sa...

kämpa på,du fixar det:)

tänker på dej dagligen.

Tycker Erik ser jättefin ut,inte alls så yttepytte som man föreställt sig

Många kram ar Maria(xaramia)

Lusth sa...

Såg mysigt ut det där första badet. Verkar som att ni haft en okej jul också. :) Hoppas att du kommer få må okej i alla fall under behandlingen även om det kanske är för mycket att hoppas på men hålla tummarna kan man ju alltid. Hoppas ni får ett toppen Nyår. Kram

Linda Horn sa...

Så mysiga bilder på Erik!!! Skönt ändå att det går någorlunda med dig och behandlingen, och det går ju verkligen åt rätt håll med Erik!

God fortsättning, ha det så gott det bara går!!!

Kram ScrapLinda

Magdalena sa...

Hej!
Så skönt att du mår bra, bortsett från halsen... Hoppas verkligen att du får fortsätta att må bra under behandlingen!
Så fin han är Erik - och vilka mysiga badbilder! =)
Kramisar!

Tant Ulrika sa...

Jag läser dina rader varje dag..så snart du uppdaterat men jag är sämre på att kommentera ;) Jag vet bara inte vad jag ska säga riktigt men jag vill att du ska veta att jag håller alla mina tummar o tår för dig!!

Gott Nytt År!

Kramar