tisdag, december 29, 2009

BESÖK

Både igår och idag har vi haft en del besök. Det är kul för då går dagarna fort. Just nu är det rätt lugnt här för övrigt. Vi sitter knappt något alls nu i salen där Erik är, utan han är med oss om dagarna. Blir bara att man går in dit för att hämta mat, fixa till sonden och sånt. Men om nätterna är han fortfarande inne på salen. Han är ju uppkopplad till övervakning och jag vet inte hur bra vi skulle sova om vi samtidigt skulle ha koll på om den larmar.

Nu ska vi snart äta mat. Ikväll blir det hämtmat. Vi får fixa egen mat när vi bor här, så det blir lite av varje... matlådor som vi fått av nära och kära, enkla rätter som pasta med något tillbehör och ibland åker vi iväg och köper något. Igår hade min gulliga faster med sig grillad kyckling, potatissallad och körsbärstomater som vi åt på kvällen. Gott gott!!
Vill även tacka för alla otroligt söta och gulliga kläder som Erik har fått. Det går åt en del kläder om dagarna för han är rackarns snabb på att passa på att kissa samtidigt som man byter blöja på honom! Vill även tacka mina mostrar och mormor för kläderna jag själv fick idag. De passade perfekt och var jättesköna... och så var det inte helt fel att få något annat på sig än mammakläderna som jag traskat runt i de senaste månaderna! ;-)

1 kommentar:

Lotta A sa...

Det låter som dagarna knallar på, härligt att ha så många goa vänner och släktingar som kommer förbi.

Det brukar ju nästan alltid, efter en graviditet vara uppskattat att byta ut en del av "mamma"kläderna till vanliga.Man känner sig så fin när man får på sej lite nytt.
Kram