måndag, november 16, 2009

TRÅKIGA BESKED IDAG

Har varit på sjukhuset i eftermiddag och många fler sjukhusbesök kommer det tyvärr att bli. Jag hade tankar om det värsta innan jag åkte dit. Hela helgen har varit skitjobbig och allt jag läst om symtomen stämmer precis in på de besvären jag har. Så när läkaren berättade att de har mycket starka misstankar om att det rör sig om inflammatorisk bröstcancer kom det inte riktigt som en chock.

Men det är en mardröm! En mardröm som jag kommer att få kämpa för att ta mig levande ur. Prognosen för den här typen av bröstcancer (om det nu visar sig vara det) är dessvärre inte lika god som vid vanlig bröstcancer. Den är aggressiv och sprids snabbt. Har inte fått 100%-igt besked ännu, men läkaren var inte särskilt optimistisk och sa att de uteslutit andra orsaker så nu är det mer en fråga om vad exakt det är för cancer det rör sig om och hur behandlingen kommer att bli.

Eventuellt kan det bli tal om cellgifter redan om en vecka. Livet känns så fruktansvärt orättvist! :-( Jag är mamma till underbara barn, gravid, har världens bästa sambo, kyrkan är bokad för bröllop nästa år, vi har hittat vårt drömhus dit vi ska flytta i mars... och så händer detta! Allting var väl för bra helt enkelt.

37 kommentarer:

S*Kimatos Maine coon sa...

Linda min kära vän! Jag tänker på dig och din familj. Det känns så orättvist att du ska bli drabbad av det här. Jag är övertygad om att du kommer att klara det här! Så är det bara! Finns här om du behöver stöd och hjälp med vad som helst.
Många kramar

oktbebbe09 sa...

Ville bara skriva ett par rader..Tänker på dig/er! kram

Jenny sa...

Skickar ytterligare varma kramar till dig!!
Ett fruktansvärt tufft besked och mycket som flyger genom huvudet på dig nu kan jag förstå.!
Men du är stark, och en kämpe så allt kommer att ordna sig så bra det bara kan!!
Tänker på dig
Många kramar okt99 Jenny

Rimfolina sa...

Linda, jag lider med dig och hela din familj. Det hjälper ju dock föga, men jag hoppas att det kan hjälpa dig att vi finns med dig och följer dig i den kamp som nu ligger framför dig. Jag vet att du är en kämpe och du kommer att fixa det här! Stora kramar!

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej Linda! Livet är så orättvist...Du som kämpat och slitit själv med allt innan och som nu har flyt i livet med sambo, barn, hus och bröllop. Och så händer detta. Men du är en kämpe! En stark positiv mamma! och du har alla dina grabbar att kämpa för nu. Det kommer gå bra! Det finns inget annat! Jag har dig i mina tankar hela tiden. Funderar på vad just jag kan göra för att stötta och hjälpa. Jag finns här. Barnvakt, lyssna, bjuda på mat Vad som helst! Jag tänker på dig och ber för dig... Det kommer gå bra Linda!! Många kramar till dig och alla pojkarna / Maria
www.mariasdagbok.blogspot.com

malin sa...

Linda, jag var så orolig för att det var som det var!

Klart att du och din familj kommer att klara detta! Något annat finns inte! Jag tänker på dig och ska be för dig.

Kram Malin

Susanne bloggar sa...

oj! vet inte vad jag ska skriva. Du måste ha hundra tanker i huvudet just nu.Det är som du säger orättvist!!! Många många kramar och tankar till dig och din familj

Christine sa...

Stor kram till dig! Vet inte vad jag ska säga mer än att jag tänker på dig och din familj.

Christine, Sigrids mamma

maria sa...

men hjälp, linda! vilken mardröm! det händer ju bara inte. vet inte vad jag ska skriva riktigt, mer än att jag tänker på dig och hoppas på att läkarna ändå har fel.
jag är helt chockad. kram!

Milla sa...

Fy Linda , gud vad jag tänker på dig..
Jag hoppas VERKLIGEN att allt ska ordna sig till det bästa.
Jag håller ALLA mina tummar och tår jag har här hemma.

MÅNGA MÅNGA KRAMAR
Camilla

Stumpelisen sa...

Usch stackars dig!!! Hoppas verkligen de inte är så hemskt som de verkar befara :( Finns inte ord som kan trösta er... Men vi finns här för er!
Många kramar från oss i Nätebäcken

~Marica~ sa...

Sänder dig och din familj många varma kramar...tänker på dig/er!

Frisus sa...

Jag har ingen aning om vem du är Linda. Men jag gråter med Er.
Väntan, ovissheten.
Det kommer att bli tufft, men man klarar mer än man tror.
Jag har varit där, gått igenom det.
Och jag hoppas att allt kommer att gå bra.
Sänder dig och din familj. StyrkeKramar //Frisus

Tina sa...

Linda, alla mina varmaste tankar och kramar till dig och din familj. Jag har ett hum av vad ni går igenom och vet hur fruktansvärt ett sådant här besked är. Många tankar svävar genom huvudet, och alla måste få finnas där och bearbetas, även de som känns futtiga och de tankar man nästan skäms över. Hämta kraft från allt positivt du har runt dig, är mitt bästa råd. Njut de stunder du kan och ta hjälp och stöd från alla du vill ha runt dig och som kan ställa upp. Det här måste du bara klara av! Tusen kramar

Monica sa...

Jag finner inga ord för vad jag ska skriva, så hemskt orättvist.
Jag bävade för nåt hemskt och så var det så.

Många stärkande kramar

Annette på Mysbebbar sa...

Men Linda... Sitter här med tårar i ögonen och en stor klump i halsen.
Hur kan livet få vara så orättvist?

Hoppas in i det sista att läkarna haft fel, men hur det än är så kommer du klara det här. Du har så mycket att se fram emot.

Stor kram

Englainnan sa...

* kramar om *
Fy så jobbigt besked, men måla inte
f-n på väggen redan, lova de.
Förstår att de känns tungt men vi är många som tänker på dig och din familj.
KRAAAAAAM!!!!!

Lotta A sa...

När jag läser detta som du nu skrivit, så känns det som luften bara går ur mej och man finner inga ord......
Jag känner mej bara så otroligt ledsen för dej och din familjens skull.

Vilken fruktansvärd mardröm att behöva gå igenom något som detta, med allt vad det nu kommer att innebära för dej och din familj.
Som påfrestande behandlingar och säkert en mängd sjukhus besök.

Stora kramar från mej!

Mia sa...

Livet kommer bli precis så bra som det är meningen. Du kommer få en underbar liten bebis till och kommer vara en vacker brud nästa år och njuta av sommaren i ert nya hus.

Du är stark och har många som stöttar dig. Du klarar detta.

Kram!

Camilla sa...

Nämen Linda??!
Tårarna rinner här, fy så orättvist!
Jag lider med dig, men du är stark! Du fixar det här!
Tänker på dig och din familj!
Varmaste Kramar!!!!!

Therese sa...

Jag sitter här med tårar rinnande på kinden och om jag gråter när jag får höra ditt besked kan jag inte ens tänka mej hur du måste känna och hur du reagerade när du fick veta.

Jag kommer att hoppas in i det sista att läkarna har fel.
Samtidigt tror jag att du är stark Linda och du har en familj som kommer stötta dej till hundra. Ni kommer att klara detta och övervinna cancern (om det nu är det).

Massa kramar

Mindi sa...

Linda.... jag har tårar i mina ögon!!!! Så hemskt detta är men jag VET att du kommer att fixa det. I mina ögon är du och har alltid varit en riktig kämpe!!!!

Jag tänker verkligen på dig... massor!

Stor kram
M I N D I

Milou sa...

Jag tittar ofta in på din blogg för att följa Williams strapatser, då han är jämngammal med vår minsting. Ååh, vilka ledsamma nyheter! Men även om du har en mycket jobbig period framför dig, så har du så mycket fint att kämpa för. En härlig familj att hämta kraft ur. Så du kommer ett klara det! Både min mamma och en bekant till oss har genomgått kampen mot vanlig bröstcancer under det senaste året. Med bra slutresultat!

Massor med stärkande kämpakramar!!

Carola sa...

Men Linda då!

Det ska gå bra - det har upptäckts! Du är ung och frisk och stark och har många omkring dig som kan hjälpa till! Du ska se att det går vägen!

Visst kommer det att vara tufft - det är nog tufft att vara flerbarnsmor, men du ska se att du klarar av det!

Ann-Louise sa...

Även om vi inte känner varandra i "verkligheten" känns det som jag känner dig och din familj efter att ha följt din blogg under så lång tid och genom att våra små söner inte bara har samma namn utan även är nästan exakt lika gamla. Fick tårar i ögonen när jag läste om beskedet, jag kan inte ens föreställa mig hur det måste kännas för dig. Men som så många andra har skrivit här, självklart kommer du/ni att klara detta och det bara MÅSTE gå bra! Massor av kramar!!!

Ulrika sa...

Tänker på er!

Anna sa...

Ursäkta språket: men Fy fan vad orättvist livet är! Men som så många andra har skrivit så är du en riktig kämpe och jag tror starkt på att du kommer fixa detta! Ta en dag i daget full med ny energi, du fixar detta. Du har en underbar familj och vänner som står bakom dig och som kommer göra allt för dig! Keep on fighting!

Många stärkande kramar och tankar skickar jag till dig!

Elin sa...

Vi ska klara detta!!!! Vi får ge varandra styrka! Jag tänker på dig!!
Kram Elin (Nenin familjeliv)

Anna sa...

HerreGud ! Jag satte kaffet i halsen samtidigt som jag nästan blev illamående av rädsla när jag läste dina rader. Jag blev verkligen ledsen ända nere i tårna, Linda ! Jag blir alldeles stum..

Jag hoppas så att de tagit fel, att det inte är något farligt alls, att det tråkiga snart blir alldeles jättebra och nästa vecka är allt som vanligt igen..

Oändliga styrkekramar Anna

Tant Ulrika sa...

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva..blev helt stum då jag läste dina rader!

Många kramar!!

Sandra sa...

Åh fy fanken för livet ibland.. Men jag tänker på dig/er och hoppas att ni kommer gå starka ur detta. Många styrke kramar till dig och din familj.. Sandra

Anonym sa...

Jag läser din blogg varje dag, även om du inte visste det. Och jag blir ledsen när jag läser detta. Jag tycker så synd om dig. Även om det inte kanske spelar någon roll för dig vad jag tycker eller inte, men jag är riktigt ledsen.

Anonym sa...

Hej Linda !
Får jag skcka dig några rader, som betytt så mycket för mig själv:

En natt hade en man en dröm
Han drömde att han gick längst en strand med Gud. På himlen trädde plötsligt händelser från hans liv fram. Han märkte att vid varje period i livet fanns spår i sanden av två par fötter: Det ena var hans, det andra Guds.

När den sista delen av hans liv framträdde såg han tillbaka på fotspåren i sanden. Då såg han att många gånger under sin levnads vandring fann han bara ett par fotspår. Han märkte också att detta inträffade under hans mest ensamma och svåra perioder av sitt liv.

Detta bekymrade honom verkligen och han frågade Gud om detta.

”Herre, Du sa att du aldrig skulle överge mig utan gå vid min sida hela vägen men jag har märkt att under de allra svåraste tiderna i mitt liv har det bara funnits ett par fotspår. Jag kan inte förstå att du lämna mig när jag behövde dig som mest.”

Herren svarade: ”Mitt kära barn, jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig under tiden av prövningar och lidande. När du bara såg ett par fotspår – Då bar jag dig.”

Du ska veta, Linda att du är omgiven av en oändlig kedja av omtanke och böner av alla dina vänner.
De varmaste hälsningar
Inger
(sydde selar till din Rippe )

Anonym sa...

Usch och fy, kämpa på och besegra !!!

♥ cloudberrie ♥ sa...

Linda, livet är inte rättvist. Tänker på dig och din familj!!!

Stor varm kram från Eva

netha sa...

Massor med kramar till Dig och Din familj!
Och eftersom jag inte hittar mer ord så skickar jag dig ytterligare några kramar.

Sofie sa...

Men hjälp. Vilket besked. Så orättvist.

STORA STORA styrkekramar till dig och din familj