torsdag, november 19, 2009

TACK FÖR OMTANKEN

Är så glad över alla er som hört av er och även dagens post blev en glad överraskning. Där låg ett helt underbart fint namnsmycke från Sandi. Tack snälla söta!! Fick även ett par biobiljetter med posten från Market2Member som jag hoppas att vi kan få användning för snart (vill gärna se Luftslottet som sprängdes). Så posten idag var roligare än vanligt.Men alla räkningar som dimper ner känns för tillfället extra jobbiga. Eftersom vi båda är hemma just nu lär det vara ett antal tusen mindre i inkomst varje månad framöver. Riktigt surt nu när det snart är jul och vi egentligen även skulle behövt lagt undan lite inför flytten och bröllopet. Vet inte riktigt hur allt ska gå ihop faktiskt. Men man får väl ta en dag i taget, precis som med allting annat.

För övrigt så ringde en av sköterskorna från sjukhuset idag. De är verkligen jättegulliga och hon ville höra hur det gick med mig. Fick även en tid till en läkare på tisdag. Hon sa att han var jättebra och att det förmodligen blir han som kommer bli "min" läkare framöver. Som det är nu så har man ju träffat olika nästan varje gång eftersom man varit på olika avdelningar på sjukhuset. Jag skulle även få tabletter utskrivna så att jag kan sova lite bättre. Tycker det är lite läskigt med mediciner man blir trött av och undviker helst sånt. Men å andra sidan MÅSTE jag ju sova också!

7 kommentarer:

Carola sa...

Oroa dig inte för pengar till bröllop och till jul, den biten löser sig ska du se. Julklappsbiten är enkel - du ska se att det dimper ner både det ena och det andra i brevlådan framöver från diverse företag som sponsrar tävlingar o.s.v. Tips: lägg ut önskelista och grabbarnas storlekar ;-)

Lotta A sa...

Vilket helt underbart halsband, det är så fint med alla namn halsband!

Det måste vara tufft att i en situation som denna att även behöva tänka och oroa för ekonomin, hoppas allt fixar sig.

Så glad man måste bli när någon från sjukvården visar att de bryr sig , och ringer och frågar hur det är.

Hoppas det går bra på Tisdag när du ska få träffa din läkare.
Kram Kram

Luzorsus/Linda sa...

Vilken härlig post du fick!
Även om mediciner kan vara scary så är det ju sant det du säger, du måste få sova!
Kramar till dig ikväll igen!

Jag är på väg att bli vuxen! sa...

Oj oj oj. Jag har inte hunnit läsa några bloggar på ett tag, och jag ser nu att jag uppenbarligen har missat något. Något fruktansvärt!
Jag lider med dig och förstår att du måste ha hur mycket som helst i huvudet nu.
Jag hoppas verkligen att läkarna har något positivt att komma med, att vindarna vänder. För sånt här har du ju inte tid med, eller hur!?!
Jag vet inte vad jag ska skriva. Mer än att jag hoppas på godare nyheter, och det väldigt snart!

Styrkekramar!

Karolin sa...

Vissa hemförsökringar har så dom täcker upp de man förlorar i inkomst när man måste vara sjukskriven. tänke bara som ett litet tips! Lycka till.

Åse sa...

Usch jag lider med er att ni inte får veta mer om din diagnos. Måste vara outhärdligt.

Verkligen fint halsband!!

Sköt om er!

Maddis "miixs" sa...

Du ska se att ekonomin löser sig till de bästa.. Klyschig kommentar men de brukar lösa i slutändan.

Vilken underbar present!!

Många kramar till dig gumman!! Du har många som tänker på dig!