onsdag, november 18, 2009

VÄNTAN TAR ALDRIG SLUT

Efter ett par fruktansvärda dagar av väntan så skulle vi i eftermiddag få besked från läkaren angående proverna som tagits. Det var egentligen meningen att han skulle ringa efter de hade haft möte idag, men sen bestämde vi oss för att se om vi kunde få träffa läkaren på sjukhuset istället eftersom vi ändå skulle in till stan och fixa en del ärenden. Jodå, det gick bra sa de och vi fick en tid klockan två.

När vi satt där i väntrummet kom en sköterska och ropade upp mitt namn. Vi reste oss och skulle följa efter, men då stannade hon och sa bara att tyvärr får vi inte träffa läkaren idag för de hade fortfarande inte fått svaren på proverna och behöver ytterligare ett par dagar innan de är klara. Alla frågor man samlat på sig, alla tankar, oro, funderingar... Ja allting om hur den närmaste tiden framöver kommer att se ut. De ska man alltså gå med ytterligare några dagar nu?! Kände mig besviken och tom när vi gick ut därifrån. Ovissheten och den väntan på vad som kommer att hända framöver är hemsk! Troligen blir det så att vi kommer veta mer först på måndag.

13 kommentarer:

Susanne sa...

Vill bara ge dig en stor kram..och hoppas att det snart blir måndag. Inte ofta man säger så.. ;-) Tänk nu bara på att vila ordentligt och äta bra för bebisens skull.

Massa god natt kramar från Susanne

Camilla ~ www.elmida.se sa...

Oj oj oj, det måste vara hemskt att inte få klara besked.
Och väntan en pina...
Jag hoppas att du får svar snart, och att du får komma igång med behandlingar osv. Det kommer gå bra, du är stark och en kämpe!
Tänker på dig! Hoppas du får sova inatt, annars kanske du ska be om att få nåt att sova på. Du har ju en liten som behöver tas om hand om på dagarna, och så lillebror i magen.
Varmaste kramar!

Lotta A sa...

Jag är så ledsen för din/er skull att ni inte fick veta något mera idag. Fruktansvärt att behöva gå ytligare några dagar med sin oro och alla frågor som finns där.
Jag kan bara föreställa mej att varje dag känns som en evighet........

Tänker på er!
Kram Lotta

maria sa...

nä, fy så hemskt att sitta där och vara nervös och så få beskedet att ni inte får något besked! JAG har gått och varit nervös för din skull idag. vad ska då inte du vara? hoppas verkligen att ni får besked innan helgen. tänker på dig!
kram!

Rimfolina sa...

Nej, vad jobbigt! Hoppas att du kan få en fin helg med din familj i alla fall! Tänker på er! Kram kram.

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej vännen! Vad tråkigt att det blev så :( Förstår att det är en olidlig väntan! Försök lev i nuet och njut av familjen, lätt att säga men svårare att göra. Hoppas du få sova gott i natt. Vi ses i morgon! Många kramar Maria

www.mariasdagbok.blogspot.com

Linda Horn sa...

Såååå jobbigt!!!! Förstår att du kände dig tom när du gick därifrån!

Hoppas att du ändå kan få en bra helg med din familj.

Kramar

Helene sa...

Fick precis veta (har inte haft tillgång till datorn på några dagar..). Jag blev helt chockad och nu kan jag inte sluta tänka på dej!

Tusenmiljoner kramar till dej och familjen!

Maritha sa...

Hej Linda!
Jag har hittat hit via julswappen och vill bara säga att jag tänker på dig och din familj i er svåra stund.
Du verkar vara en stark och envis tjej så du fixar nog detta.
Håller alla tummar och tår för att du får positiva svar på alla prover och att du kämpar på. Många kramar Maritha

S*Kimatos Maine coon sa...

Jag förstår att väntan måste kännas jätte jobbig. Hoppas att du får svar snart. Försök att ta hand om dig och din familj så länge....tänker på er!

Kram

Frisus sa...

Sänder en kram till dig!
Ovissheten och väntan är hemsk.
Själv fick jag först vänta på svar i 3 veckor på mammografin. Blev kallad igen, det togs prover. Sen var det bara att vänta. Väntan blev 26 dagar. På ett svar som man innerst inne visste om, men inte ville höra. Det var som en mardröm.
Så jag hoppas att din väntan blir kortare.
Ta hand om dig. Tänker på Er
Kram Frisus

Jojjo sa...

Hittade din blogg via FL, ville bara säga att jag håller tummarna för dej, att det inte ska vara något farligt..!!

Kramar

..:::Ulle:::.. sa...

Åh, ännu mer väntan. :( Mina absolut varmaste stöttekramar skickar jag dig!

<3 /Ulle