tisdag, oktober 06, 2009

TIO HÖSTBILDER

Hade med mig kameran förut idag när vi var ute. Har inte hunnit ta särskilt många höstbilder i år, men man får passa på nu innan löven faller för sen är det ju tyvärr inte lika fint.


Vår hund Frida.
W tycker om att gunga!


Nej förresten... han ÄLSKAR att gunga! :-)


Leka med pinnar är också kul.


Smakar gott?!


- Vart är William??! (när man säger så försöker han gömma sig så här... hihi, han syns ju knappt, eller hur?!)
Ett gäng kastanjer hittade han också.

7 kommentarer:

Fotograferande, filsoferande fembarnsmamma sa...

Åh vad fina bilder Linda! Kram Maria

Anonym sa...

Vilka vacka foton! =)

Jo, jag kan verkligen rekommendera Rom, och Italien f.ö också! Det är helt....ja, fantastiskt! Maten är såååå god, atmosfren är helt underbar, och italienarna är så hjälpsamma och omtänksamma så det är inte sant! Man ångrar nog aldrig ett besök till Italien!
Det ernda negativa är väl kanske att det är ganska dyrt att leva där nere... eller ja, det är som här hemma typ. En trerättersmiddag med öl kostar mellan 250-400 kr per person, lite beroende på finhet på restaurangen då =)

Just i Rom finns det inte så mycket att shoppa, om man inte är stenrik. Är mest Armani, Gucci, Prada o såna butiker där.

// Ida
http://1vuxen2barn.wordpress.com

Ann-Louise sa...

Vad gulligt när han "gömmer" sig!!!

Anonym sa...

Jag har varit i Terracina också, ligger ca 10 mil söder om Rom. En kuststad som många tyskar och Romarna själva har som semesterort - hur fint som helst är det! Sperlonga ligger ytterliggare några mil söderut, det är en RIKTIGT romantisk liten by, så otroligt fint och verkligen så som man tänker om Italien, små smala stengator, höga hus och tvättlinor som hänger mellan husen med stooora trosor på tork som nån tjock gammal italiensk mormor häng ut ;-)

Därifrån är det inte krångligt heller att ta tåg till Rom för en dagsutflyckt tex.

Italien är bäst på vår eller höst, eller sommaren då såklart. Just Rom är nog bäst vår/höst eftersom det blir riktigt varmt inne i staden!

// Idahttp://1vuxen2barn.wordpress.com

Lotta A sa...

Vilka underbara höst bilder du tagit.
Bilden när William "gömmer" sig är bara för söt.
Kram

Mia sa...

Fina höst kort.

Kan hålla med om Italien. Vi var i Como sommaren innan elin kom. Helt underbart. Como är en dyr stad men otroligt vackert.

Italienare är barnälskare så åka dit med barn är inga problem.

Kram

Anonym sa...

Tack for intiresnuyu iformatsiyu