tisdag, oktober 06, 2009

SNART DAGS ATT SOVA IGEN?

I natt har vi fått sova! Åh, vad skönt! :-) Visserligen vaknade W redan vid 5:15, men han sov rätt bra i natt så jag klagar inte. Dessvärre väste, rosslade och stånkade han rätt mycket när han vaknade så han fick andas in Airomir några gånger. Men nu är han pigg. Ja, nästan för pigg! Hade hoppats på att han blir trött nu så vi båda kan gå och sova en liten stund till.

För övrigt blir det en lugn hemma-dag. Har faktiskt inga planer alls för dagen utan det blir att ta den lite som den kommer.

4 kommentarer:

Lotta A sa...

Oj, det var tidigt....
Men hoppas lill killen piggnar på sig , så han sen kan sova gott om nätterna.
För det är ju jätte jobbigt att var förkyld och täppt i näsan.

Hoppas ni får en mysig hemma dag!
Kram

Therese sa...

Va skönt att ni sovit bättre. Aldrig kul att gå upp före sex... men hellre det än uppe hela natten. Inatt har inte Mira sovit sen kl ett. Jag är inte pigg nu kan jag lova!

Mår du bättre idag än igår? Fy vilken dag.

Vilket söt bild på söt misse. Saknar min katt som är hos min föräldrar! Kram

Jag är på väg att bli vuxen! sa...

Skönt att han mår bättre nu! Och fina bilder som vanligt.

Du som tycker om att tävla, har du sett denna sidan: http://molnboanna.blogg.se/ där är det endast tips på tävlingar. Så mycket att jag inte vet var jag ska börja... eller om jag ska det.

//anna

Apan sa...

Hej!

Vilka fina bilder du tar. Jag har precis köpt en ny kamera och ska försöka komma igång med fotograferandet. Anänder du dig av photoshop eller dyl? Bilderna är jättefina.