torsdag, oktober 08, 2009

DAGENS MVC-BESÖK

Idag har jag varit på mvc. Allting såg bra ut. Mitt blodtryck låg på 110/70, hb 128, glucos 3,9 och lilla bebisens hjärtljud 136. Ja, jag TROR att det var dessa siffror iallafall. Fick lite tidningar och sånt och info om svininfluensa vaccinet. Det kommer vara drop in på vårdcentralen om några veckor. Rekommendationen från socialstyrelsen är att gravida ska vaccinera sig. Själv så har jag inte riktigt bestämt mig än. Får se hur jag gör.

Efteråt var vi en sväng på biblioteket. Det var ju vääääldigt roligt! Det visade sig nämligen att jag hade en skuld där på 180:- (har inte lånat böcker på nåt år, men tydligen hade jag lämnat tillbaka mina böcker en månad för sent sist jag lånade). Jaja, det är ju tur nån får betala så de får mer pengar att köpa in nya böcker för. ;-)

Fy vad trött och seg jag känner mig nu. Det var nog W också för otroligt nog sov han vidare efter jag lyfte ut honom ur bilen. Men inte konstigt i och för sig eftersom han vaknade kvart i fem idag. Han var så himla rosslig och väste en massa när han andades så han fick inhalera ett par gånger, och sen var han typiskt nog jättepigg och hade ingen större lust att somna om!

6 kommentarer:

Lotta A sa...

Skönt att allt är bra med den lilla bäbisen där inne!
Men det var snart det var dags för er göra ett 3D Ultraljud om jag inte minns helt fel.....var det den 16/10?
Har jag drömt eller var det till Linköping ni skulle då?
Sköt om er!
Kram

Stumpelisen sa...

Åhh va spännade att de går framåt med graviditeten!!! Jag vill ju me ha mer barn....

Kram Emma

Tina sa...

Va bra att du hade så fina värden på allt. :-) Kramar

Anonym sa...

Kan det vara att ni är mer inomhus nu, som gör att den lille plutten mår sämre? Tycker så himla synd om honom... Kram Susanne

Sofie sa...

Ja visst är det trist med biblioteks-böter. Jag är expert på att lämna tillbaka för sent och har genom åren bidragit med en hel del pengar till bibliotekariernas fikakassa (för det är väl den det går till...).

Elin - ett hus till oss sa...

Hej Linda! Så spännande att höra på lilla bebisen, förstår att du är trött nu.

Jag tänkte tipsa dig om att jag har en tävling nu, du kan vinna ett valfritt smycke (bla. Oxxo design).

Ha en mysig helg!