söndag, september 20, 2009

EN HÄRLIG HELG

Snart är helgen över och den går dessvärre lika fort varje gång. Har haft en riktigt mysig helg tillsammans med familj och vänner. Igår började vi dagen med hotellfrukost (ja, ni som följer min blogg vet ju att vi lyxar till det med det emellanåt *s*). Sen var vi en sväng i stadsparken och efter det blev det ett besök på Rosenlunds äventyrsbad. Det var ett tag sen vi var iväg och badade i badhus nu, men W var precis lika vattengalen som tidigare. Han är totalt orädd och åkte även med mig i den stora vattenrutschbanan. Dagen avslutade vi med ett riktigt trevligt och mysigt restaurangbesök.


Hade glömt kameran hemma så mobilkameran fick rycka in, men tyvärr bjuder den inte på någon vidare bildkvalitét.

Idag har vi haft en ganska så lugn och skön hemmadag. Men vi var iallafall iväg och röstade i kyrkovalet. Får väl erkänna att jag är pinsamt dålig insatt i det här valet och hade först inte ens tänkt att gå och rösta, men jag la iallafall mina röster på några personer på listorna som jag tycker är bra och trevliga! ;-)Sen så har vi även haft besök av veterinären som varit här och vaccinerat katterna. Väldigt smidigt med hembesök och att slippa släpa med hela gänget dit.


Lilla Sally med sin mamma som tvättar henne noggrant.

2 kommentarer:

Sofie sa...

Låter som en skön helg. Hotellfrukost... Ja det borde man verkligen unna sig oftare.

Vilka fina katter ni har.

Therese sa...

Jösses va pinsamt... visste inte ens att det var idag det var val. Helt missat det.

Ja det blev en villervalla jacka, dock inte den med stjärnor. Den var inte nog fodrad tyvärr. Så jag köpte en fodrad jeansjacka istället. Super tuff:) Passar till nästa bebis också även om det skulle visa sig vara en grabb. Gäller att tänka smart framöver.

Kram