fredag, september 04, 2009

EN BLOGG SOM GÖR EN GLAD

Är inne på tredje dagen med huvudvärk. :-( Igår kväll gjorde det så gräsligt ont att jag var nära att svimma av W:s skrikande (han är väldigt grinig för tillfället pga en kindtand som är på väg). Har klämt i mig nästan en ask alvedon men det har inte hjälp särskilt mycket. Positivt i skiten är iallafall att huvudvärken alltid brukar gå över på just tredje dagen så jag hoppas på det.

W vaknade redan runt kl 4 idag. Det händer att han gör det ibland, men så gott som alltid somnar han om efter ca 30 min- 1 tim. Men inte idag. Nej, han hade inte alls någon lust att somna om utan envisades med att det var morgon och sen har det varit full rulle!


Nu ska vi se vad det finns för nåt roligt här...


Åhå, fjärrkontrollen till tv:n!!


Gah...! Mamma kom på mig och flyttade på fjärrkontrollen så att jag inte kan nå den!

Ute regnar och blåser det idag och det är inte särskilt varmt. Det är riktigt ruggigt höstväder! Var nära att frysa ihjäl när jag var med A ute vid skolbussen. Inte blir det ju bättre av att magen är så stor nu att jackan inte går att stänga.

Men för att skriva om nåt lite roligare i detta trista och deppiga blogginlägg så kan jag tipsa om en blogg som gör en glad - "En bulle ur ugnen". Där finns så underbara och roliga bilder att man inte kan vara på dåligt humör efter man besökt sidan. :-)

3 kommentarer:

Mia sa...

Usch för huvudvärk.
Hoppas det går över snart.

Så trist väder. Här regnar och blåser.

Hoppas dagen blir bra utan huvudvärk.

Kram

Ann-Louise [En bulle ur ugnen] sa...

Nämen åååh! Tack! :)
Nu blev jag jättejätteglad. Kul att du gillar den. :)

Hoppas den där huvudvärken försvinner fortare än kvickt nu. Fy fasiken för att ha så ont. Stor kram

Lotta A sa...

Aj, Aj......Det där låter inget vidare alls!
Det är så jobbigt med i hållande huvudvärk , det känns som all energi man har bara försvinner och det finns ingen lust till något...
Krya på dej!
Kram