lördag, augusti 22, 2009

FULL FRÄS

Man kan glömma lugna och sköna sovmorgonar för så fort W slår upp ögonen på morgonen så är det full fräs! Fattar inte hur han kan vara så pigg! Själv känner jag mig seg som kola, ögonen vill knappt öppna sig och hade mer än gärna legat kvar i sängen några timmar till. Men han har ingen ro alls att ligga och ta det lugnt när han har vaknat. Jo, någon minut kanske... men sen vill han ur sängen och krypa runt och leka. Hans nya intresse är förresten att gömma grejer. Har letat efter både det ena och andra de senaste dagarna och sen hittat dem t ex i hans leksakslådor eller under soffan.


Vårt lilla busfrö... bara fyra dagar kvar tills han fyller 1 år!

Med en 1-åring i huset blir det inte direkt att man sitter stilla på samma ställe många minuter i sträck. Man skulle väl egentligen försöka vila lite när han sover, men då är det oftast så mycket annat man vill hinna med som är svårt att göra när han är vaken.

4 kommentarer:

Tina sa...

Jag känner helt klart igen det där. :-) Man BORDE vila då man ändå har en sovande bebis, men när ska man annars hinna göra allt det där man vill göra då? :-) Kramar

Ann-Louise sa...

Det låter precis som vår William. Så fort han slår upp ögonen är han klarvaken, men med hjälp av lite leksaker i sängen kan man få honom att sitta där nån halvtimma så jag själv har en chans att få upp ögonlocken... :-) Fattar inte var de får all energi ifrån!

Lotta A sa...

Vilken liten gullunge han är!
Denna bilden var ju så söt....
Tänk att redan ett år har gått sen han kom.
Kram

Therese sa...

Vilken go bild! Känner verkligen igen det där. Alltid lika pigga och glada när de vaknar. Att ligga och dra sig...vad är det??? :)

Jag har börjat sälja barnkläder, leksaker och sköta grejjer för ett märke som heter mykidoo. (www.mykidoo.se) Vill inte du ha en visning hos dej? Finns inget köptvång såklart men som värdinna kan du få upp till 300 kr i rabatt och en extra gåva på köpet. Har ju sett att även du som jag gillar barnkläder:) Hör av dej om du är intresserad! Kram Therese