lördag, juli 25, 2009

LÖRDAG MORGON

Då var det redan helg igen. Veckorna går så fort! Idag startade dagen med ett brak - i W:s blöja! Han var hård i magen igår kväll så han fick lite katrinplommon. Det satte fart på lilla magen kan jag lova. Han vaknade till på kvällen och var jätteledsen och hade magknip. Till slut somnade han om och sov bra hela natten. Men sen så hann han inte mycket mer än vakna förrän han fyllde blöjan. Förstår att han hade ont i magen igår kväll för det var inte lite direkt. Det blev bajs i hela hans säng. :-( Så en bättre start på dagen kunde man ju fått. Å andra sidan var det ju skönt att hans förstoppning släppte.

Det var förresten inte helt onödigt att slänga W:s gosekanin i tvätten. Fy vad den luktade äcklig gammal sur välling nu.


W och älskade "ninen".

Igår hade vi besök. J och hennes familj var här. Jag har känt dem sen jag var gravid med A för våra barn var beräknade att födas nästan samtidigt och det skiljer bara några dagar mellan dem. Vi hade det trevligt. Satt och pratade, fikade och åt tacos. Barnen lekte och hade skoj.


J och W sitter och myser.


N och A har alltid varit nästan exakt lika långa och har mer eller mindre följt samma längdkurva... och som ni ser så gör de det fortfarande!

Jag har förresten fått svar på biopsin som gjordes i mitt ena bröst (hittade ju en knöl där för ett tag sen). Det visade sig vara en ofarlig bindvävsknuta precis som läkaren trodde. Skönt! Även om han sa att jag inte skulle oroa mig så är det ändå lätt att man tänker det värsta.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad skönt! Jag har tänkt på dig..och så söt han är W.. Kram Susanne

Marie sa...

Jag har också tänkt på dig. Skönt att det inte var något farligt!

Kram Marie

Carola L sa...

Bara L som saknas :-) tänk vad längesedan det var vi sågs!

Lotta A sa...

Så himla skönt att det inte var något.......
Kram Kram