måndag, juni 08, 2009

RUNDRESA I SKARABORG

Igår eftermiddag var vi iväg en sväng. Först var vi i Tidaholm för min sambo hade glömt en grej i bussen som han körde i lördags. Sen åkte vi vidare till Skövde. Jag lämnade in vår barnvagn (Crescent Classic) på Babyproffsen. En riktig skitvagn som inte gjort annat än krånglat! De skulle låta en reparatör titta på den och se om vi antingen får den fixad eller om vi kan reklammera den och få pengar tillbaka.

Eftersom det inte är så roligt att stå helt utan vagn i flera dagar så åkte vi vidare till min sambos föräldrar och lånade en vagn som de hade. När vi var där så tog vi en fika, barnen fiskade en stund och sen tog vi en promenad längsmed ån. Mysigt! :-)


Grabbarna provar fiskelyckan.


Stor fisk på gång??! Nej, tyvärr bara bottennapp! :-(


W sitter i lånevagnen (en trehjuling med stoooora hjul) och drar av sig strumporna.


Vi klappade hästarna.


Frida vilar i gräset efter promenaden.

Idag får det bli en lugn hemmadag. Både W och S är förkylda. W:s ena öga har börjat rinna och gegga igen, så i morse kunde han knappt öppna det. Han var nog trött idag förresten. Han sov ända till kl 8. Det händer ju i stort sett aldrig.

A är på skolresa idag. De ska besöka Habo kyrka, Häsastenen, Åsle tå och Ekornavallen. Hoppas att de får det kul och att det inte regnar på dem. Det är lite grått och kyligt ute idag, så man vet ju aldrig.

4 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Så ni är också missnöjda med er Crescent... vi har ju en ATV och har hela tiden varit missnöjd med den också. Konstigt, eftersom Crescent fått så bra betyg i tester...

Lotta A sa...

Hej Linda!
Cajsa och jag sitter här och läser vad som hänt hos er de senaste dagarna..............
Mysiga bilder från bryggan.
Trist med vagnen ,aldrig kul när det krånglar !
Hoppas annars allt är bättre med er och lilla William.
Här har Cajsa gått och åkt på någon sommar influensa med :feber,förkylning och är helt orkeslös.
Inte kul till skolavslutningen!
Sköt om er!
Kram från Cajsa och Lotta

Fotograferande, filsoferande fembarnsmamma sa...

Hej Linda! Hur gick det med vagnen? Hoppas W mår bättre nu? Kram MAria

Sofie sa...

Åh, en sån där Sleipner-vagn som ni lånade använder vi som löpvagn. Den är verkligen toppenbra, vi använder knappt vår andra vagn längre.