onsdag, juni 10, 2009

REGNIG ONSDAG

Ja, idag behöver man inte vattna gräsmattan direkt. Det regnar och är grått och trist ute. Vi har inte hunnit göra så mycket här än idag. Har varit vaken sen strax efter kl 5, men eftersom vi somnade redan runt 21-tiden igår kväll så känner jag mig rätt så utvilad ändå. Egentligen borde man ju försöka komma i säng tidigt varenda kväll för att gardera sig om att få tillräckligt med sömn. Å andra sidan är det himla skönt att sitta uppe en stund efter att alla barnen har gått och lagt sig också.

Igår var vi på bvc. Vid 9½ mån är nu W 9780 g och 74,5 cm. Han har börjat krypa så smått nu. Vääääldigt försiktigt dock. Det är liksom max ett par krypsteg och sen sätter han sig igen. Men med lite träning misstänker jag att det snart kommer gå undan nu när han har kommit på hur man gör.

Jag jobbade några timmar igår eftermiddag. Alltid roligt att träffa barnen och jobbarkompisarna. :-) Eftersom jag sammanlagt kommer vara hemma nästan 1½ år så är det skönt att ha varit där lite emellan också och inte kommit bort från rutinerna helt och hållet.

Flera har frågat hur W mår. Han är visserligen rätt rosslig och hostig emellanåt, men han verkar inte ha någon ny förkylning på gång, han har inte haft det så jobbigt med andningen och allmäntillståndet är rätt bra... så jodå, han mår faktiskt bättre än på länge! Hoppas det går åt rätt håll nu! :-)

1 kommentar:

Tina sa...

Ja, hoppas verkligen att det går åt rätt håll nu! Kramar på er.