fredag, juni 05, 2009

EN DAG I STAN

Idag har jag och W varit i Jönköping. Först var vi på barnmottagningen och träffade en sjuksköterska. Vortexen som W har när han inhalerar har krånglat lite de senaste dagarna så hon fixade till den. Det hade hänt nåt med själva munstycket. Vi gick även igenom hans medicinering, hur man gör för att se när sprayerna med airomir och pulmicort är slut och lite sånt. Vi ska till läkaren i mitten av augusti, så det är ett tag kvar. Men blir han inte bättre nu snart i sina luftrör så tyckte hon att vi skulle höra av oss och komma in tidigare och se ifall han eventuellt behöver någon mer medicin.

Sen var vi på en liten shoppingtur. Jag var trött och hade egentligen ingen lust alls, men A har knappt ett enda par byxor som är hela och varenda tröja börjar bli urvuxen. Sen så behövde han sandaler till skolavslutningen också. Själv har han inget intresse alls av att handla kläder så han var nog glad över att slippa följa med i affärerna.



W fick badkläder som han kan ha nu i sommar. Får se bara om det blir badväder nån gång. Idag känns det mer som höst. Kallt, blåsigt och regnigt. Inget roligt alls.

Inga kommentarer: