måndag, maj 18, 2009

NATTLIG NAPPJAKT

Kombinationen hostande bebis och en napp i munnen är inget vidare bra. Varje gång som W hostar så flyger nappen ut med raketfart. Vi har en nappburk intill sängen och jag fyllde på den med mängder av nappar så sent som för bara någon vecka sedan, men i natt när lilleman vrålade som en galning så fanns naturligtvis inte en enda napp i burken. *suck* Så idag ska jag rota i alla fickor, väskor, i vagnen, under sängen, bakom soffan och på alla andra tänkbara ställen där de kan ha gömt sig.Det blir fortfarande inte mycket sammanhängande sömn här om nätterna. Den där hostan som W har är mer än lovligt envis. I natt sa jag till min sambo att jag nästan hellre hade föredragit kolik framför den här jobbiga hostan, för den hade ju förmodligen gått över efter tre månader eller så. När det gäller hostan så känns det som den aldrig kommer försvinna. Självklart önskar jag ju inte att W hade kolik heller. Vill bara att han ska bli helt frisk nån gång!

2 kommentarer:

Marie sa...

Stackars lille W, att han aldrig kan få vara helt frisk! Hoppas våren och sommaren får hans immunförsvar på bättre tankar snart!

Lycka till med nappletandet, de kan ju gömma sig nästan var som helst!

Kram Marie och snoriga gänget i Habo!

Fotograferande, filsoferande fembarnsmamma sa...

Oups Den kommentaren skulle till min vän Josefin *sorry* Till dig skulel jag skrivat VAD FINT DU SGJORT OM LAYOUTEN!!! Kram Maria