fredag, maj 22, 2009

GOSEKANINEN

W fick en kanin när han döptes som han bara älskar! Det är hans gosekanin. Nu har vi skaffat en kanin till (som tyvärr inte är riktigt likadan, men är av samma fabrikat och känns nästan likadant att ta i). Får hoppas att han kommer gilla den nya lika mycket som den gamla. Det är ju lite surt att bara ha en om den ena råkar glömmas någonstans eller komma bort.



Misstaget att bara ha en enda gjorde jag när A var liten. Han hade en snuttefilt som jag hade köpt i USA. Till slut fick jag göra flera delar av samma filt för att det skulle finnas i reserv. Den där filten som från början var gul och fin var äcklig och smutsgrå till slut.



Idag kände jag förresten att hans femte tand nu har spruckit igenom. Han börjar bli som en liten huggorm som försöker bitas så fort han får en chans. Aj aj! :-( Det kliar väl i de där bissingarna kan jag tänka mig.

2 kommentarer:

Fotograferande Maria sa...

Får du tvätta kaninen? Dt är ett bra tips att vänja honom vid det... Du undra om Adam hade den filten när vi lärde känna varandra,,,Har något svagt minne av det. Ha en bra lördag! Kram Maria

Anonym sa...

Söt unge du har!

svar: Jobbigt att du fick migrän av Yasmin, men var det Yasmine och alltså inte Yasminelle28 du åt?
Men du fick ju en bebis istället? :)

/Hälsogudinnan

http://www.halsogudinnan.blogg.se