onsdag, februari 04, 2009

BVC-BESÖK

Idag har vi varit en sväng på bvc. Det var dags för 5-månaderskontroll och vaccinationer. Det gick bra. W var nu 8480 g och 67 cm, så han följer sina kurvor. Sen var det dags för sprutorna. Han blev lite ledsen några sekunder när hon stack in den första sprutan, men direkt efteråt fyrade han av världens leende mot bvc-sköterskan. Sen fick han en spruta även i andra benet. Även då blev han lite ledsen några sekunder... men nåt mer leende kunde hon glömma! ;-)


W i sin gåstol (vi fick tyvärr sälja den vi hade köpt och köpa en annan för det fanns inte en chans för honom att nå ner till golvet... denna hittade vi på Blocket för 125:-).

Har inte planerat in något alls här för resten av dagen, utan det blir en lugn hemmadag. Misstänker att det kanske inte kommer bli nån jätterolig kväll och natt här. W är ju rätt förkyld och har fått jobbig hosta, så vi var vakna här redan vid 4 i morse, och detta i kombination med eventuell reaktion på vaccinet kan ju bli lagom roligt. Tur det finns alvedon.



W myser i manducan.

Fy vad värdelöst dåligt det går med mitt försök att äta GI-mat då. Usch, de där mumsiga Snickerskakorna som blev över efter Me&I-partyt jag hade i måndagskväll har en tendens att slinka ner i min mage.

Har fixat lite mer mat till W nu. Vi kör lite blandat här med hemmagjorda puréer och köpta. Han verkar inte bry sig vilket man ger honom för han tycker om det mesta som serveras.


Äpple, päron, persika, kiwi, katrinplommon...

2 kommentarer:

Fotograferande Maria sa...

Men de var goda!! Hur gör jag med vinsten?? Kram

Ann-Louise sa...

Hoppas William mår bättre snart! Vår William vaccinerades också idag :-)