lördag, februari 14, 2009

ALLA HJÄRTANS DAG

Vilken härlig morgon. Solen skiner idag också, vi har precis ätit nybakade baguetter och jag har fått vackra rosor av sambon. :-)



Det otroligt fina paketet från Alla Hjärtans Dag-swappen innehöll detta. Åh så gott det doftade när jag öppnade det. Tack snälla du som skickat det! Men vem är det ifrån?! :-) Hittade ingen avsändare.


7 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan Linda vännen!
Jag letade och letade. Efter nåt rött, rosa och hjärligt. Men det var svårt för jag hade inte så mycket tid.
Eftersom vi alla längtar till våren ville jag förmedla hopp på något sätt. c",) Och lite försmak av penséerna. Jag älskar penséer och hoppas att du gör likaså.
När butiken (AnnaK) slagit in paketet kom jag på att jag missat att lägga i en hälsning. Vad knasigt! Nu gör jag det här och skickar samtidigt med en bamsekram på Alla hjärtans dag.

Lycko dej som har en valp därhemma. Hon är ljuvlig. Vad är det för ras på Sixten? Han är bedårande. Som du hör är jag mer intresserad av hundar än av bebisar. Tokigt va?

Kraaaaam från Anita

Anonym sa...

Hoppas ni får en underbar dag!
Kram,

Anonym sa...

En massa härliga saker i ditt paket också. :)

Ha en bra dag.

Kram

Fotograferande Maria sa...

Hej! JAg gissade ANITA innan jag såg kommentaren :) Penseer och ljus från Anna K LYX Fast jag fick ju underbara bokstäver av dig Ska ladda upp bild nu TACK! Kram Maria

Anonym sa...

Hej Linda! Tusen tack för idag, jag är helt lyrisk efter att ha gosat med "lilleman". Måste ge komplimanger till så fin hemsidan blivit!!! Härlig layout. Sköt om er och hoppas lilla missan trivs på djurgården (fniss fniss). Kram Stenis!

Mindi sa...

Så fina saker Anita hittade på. :)
Pensér är verkligen hon. :)

Kramis
M I N D I

Anonym sa...

Hej! Grattis du är vinnaren av en Levi's body! Maila mig din adress på: bambi_111@hotmail.com så skickar jag den vita bodyn till dig imorgon! :)

Kram kram