tisdag, februari 26, 2008

VAD SKA MAN SKRIVA FÖR KUL IDAG DÅ?

Tja, här har faktiskt inte hänt nåt speciellt idag. Har varit en sväng i skolan, men vi fick sluta redan strax efter kl 11. Skönt att komma hem tidigt. Fast nu borde man ju sätta sig och läsa istället. Har en massa böcker som ska plöjas igenom de närmaste veckorna. De flesta verkar rätt bra och kursen blir säkert intressant och rolig! Hoppas det iallafall. Håll även tummarna för härligt vårväder för vi ska vara ute en hel del. Bland annat ska vi besöka en Ur och skur-förskola. Jag har aldrig varit på en sådan innan så det ska bli kul.

Nä annars händer det väl inte så himla mycket här. Det mesta är bara som vanligt och varje vecka är den andra ganska lik. Känns ju mest som vi har suttit i det här huset i ett par månader nu och varit krassliga... vilket jag är sååå less på! Är sugen på att boka in nåt skoj framöver för att ha nåt kul att se fram emot... men vad?! Får försöka komma på nåt!

Ja, det var nog allt för idag. Vet inte om det var nåt som var särskilt skoj att läsa... så här får ni ett klipp med Björn Gustafsson istället där han sjunger sin kärlekssång till Carina Berg i melodifestivalen.



Melodifestivalen 2008

Här får ni ytterligare ett par klipp med honom. Kul kille! ;-)



Ur "Parlamentet"


Stockholm Live

3 kommentarer:

Fotograferande Maria sa...

Han var bäst i lördags!!!!!! vi är gärna med på nått kul:)

Anonym sa...

Ja, var less på att vara hemma efter att två ungar haft vattkoppar... Hoppas ni får vara friska framøver och kan åka på massa härliga utflykter (så vi får se fina bilder i bloggen ;) ).

((Kramar))

Jeannette sa...

Hej Linda jag har en fråga till dig.var hittade du besöksräknaren??

Hälsningar jeannette