tisdag, oktober 12, 2010

TYCKAVLASTANDE BÄDDMADRASS FRÅN TEMPERAMED

Jag skrev ett inlägg för ett litet tag sedan om Temperameds tryckavlastande madrasser. Efter det fick jag svaret att jag kan få en madrass genom sjukhuset. Jag kollade upp detta och det dröjde bara några dagar tills jag fick hem både en ställbar säng + madrass. Jättebra! :-) Dessvärre var madrassen inplastad och den knarrar och låter så fort jag vänder på mig. Dessutom andas den inte för fem öre och jag har varit full av små röda kliande utslag på hela ryggen och sidan när jag vaknat. Så tyvärr kan jag inte säga att den har gjort att min nattsömn blivit bättre.

Nu tänker jag ge Temperamed-madrassen en chans istället. Fick hem en sådan bäddmadrass idag. Jag har bara hunnit provligga den lite snabbt ännu, men den här känns verkligen tryckavlastande och formar sig bra efter kroppen till skillnad mot sjukhusmadrassen som jag fick hem. Den verkar jättebra och jag längtar efter att testa den i natt och se hur den är att sova på! :-)

Ett stort tungt paket från Temperamed...

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att det kan göra att du sover bättre! Det är jobbigt när nätterna blir lååånga...
Man blir så avundsjuk när den som ligger brevid sover så gott!
Ha det bra i dag du modiga och starka lilla tös!
"Bitta"

Caroline sa...

Hej!
Det låter ju jätte-bra med den nya madrassen. Förstår att den som var inplastad inte var särskilt behaglig. Jag har legat på det inne på sjukhuset och jag får precis som du små röda utslag, konstigt att de måste ha dem inplastade!
kram

Agneta sa...

Du är en helt fantastiskt kämpande underbar människa. Du ser alltid möjligheten och det positiva i en situation och det är helt otroligt. Styrkekramar till dig i massor!!!

mariamalmgren sa...

heej.
jag kom in till din blogg. via malin hejdenberg. Elin hejdenberg var min bästa väninna. och själv kämpar jag mot tiden och EDS. jag har fått den madrassen och jag vet inte vart jag skulle ta vägen nattetid utan den. tack vare den kan jag sova. jag har en tempur med. problemet är att den ger inte ifrån sig gungningar så man kan inte vända sig självmant om man inte har orken och kraften. annars bara plus. lycka till och titta gärna in hos mig. jag kommer fortsätta följa dig. kram

Lotta A sa...

Hoppas att denna madrass är helt ljuvlig att sova på.
I beskrivningen så låter det mycket bra......
Håller tummarna för att du ska kunna sova gott på denna.

Kram Från Lotta

Elisabeth sa...

Hoppas, hoppas, hoppas den kan ge dig din nattsömn tillbaka!
Kram Elisabeth

Lisa sa...

Hoppas verkligen madrassen ska få dina kommande nätter att bli så sköna det bara går.

Anonym sa...

Hoppas den nya madrassen ger dig god nattsömn. Svårt med denna plast som blir så varm. Härliga drömmar önskar bloggläsare Karin

E sa...

Bra där!! Håller tummar och tår för att den kommer kännas skön att sova på!!
/ Elin

Mamma Mima på Landet sa...

Usch.. lät inge vidare med den andra madrassen. =( Hoppa att den här är bättre å att den andas.Det ska ju inte bli värre lixom!
Håller mina tummar för att du ka få sova om nätterna!!!
Kram/Mima

Jenny Stenman sa...

Hoppas du sover gott nu Linda! Åtminstone något bättre <3

Åsa sa...

Lycka till med den nya madrassen. Än så länge funkar det för mig med en vanlig, men hur gör jag för att få en sån fin madrass som du har? Läkarintyg?
Ha det gott!
/Åsa