torsdag, mars 03, 2011

DUMMA FEBER

Vid lunch idag hade William bara 37,5 i temp. Hoppades och trodde att han äntligen höll på att bli frisk. Men sen blev han jättetrött och la sig för att sova middag. Han sov, sov och sov... men sen var det knappt att jag fick liv i honom. Dessutom kändes han verkligen jättevarm. :-( Mycket riktigt så var febern tillbaka och termometern stannade på 40,1. *suck* Är han inte piggare i morgon så får det nog bli ett nytt läkarbesök. Han har ju varit sjuk hela veckan. Stackarn.


Men tro inte att sjukstugan är slut här... nej, även Adam hade feber och mådde dåligt idag när han kom hem från skolan. Jag är såååå less nu på alla dessa sjukdomar!! Snälla baciller - bort med er! Ni är inte välkomna här längre!!

11 kommentarer:

thile sa...

Åh, nei, vennen min da. Usch og fy, nu er vi så lei av basillene!! :/
Krya på dere alle, , spesiellt Adam og William.

Klem og styrke

Annica sa...

Nej men stackars er! Kan man inte behandla alla samtidigt med penicillin? Vet att man inte ska missbruka det, men er familj är ju speciell......ni är drabbade nog!
Krya på er snabbt nu. Kram.

Anonym sa...

Stackars liten med feber. Ja, det går runt, runt, runt nu med dessa sjukdomar. Är det inte feber så är det magsjuka eller förkylning. Hoppas bara att du inte ska bli smittad och håller tummarna att det ska vara snabbt övergående med för er allihop.
Kramar, Maria.

Barnens Hjältar sa...

Åh det är samma här, sjuka i tre veckor snart..men det var jag som drog hem första bacillusken. Jag blev kräksjuk och smittade ner hela familjen.
Hoppas de kryar på sig snabbt nu!

Katrine sa...

Ja usch vad jobbigt det är med små barn som blir sjuka. Små barn små bekymmer ja du vet.
Tyckte alltid man fick förklaringen VIRUS när barna var små.
Kram

Mamma Mima på Landet sa...

Usch... =( lillevännen!
Hoppas hoppas att det vänder nu!

Btw, såg du mitt "mail" på fb?

Kram!/Mima

Anonym sa...

Håller en tumme att ni alla strax är pigga igen!
Ett tips är att köpa tuggtabletter från Hälsokost (och vissa apotek har den) som heter "ProbiFrisk". Vi har 2 små barn och vi har inte varit sjuk (peppar peppar!) på hela hösten och vintern! Helt otroligt o skönt! Blir såklart lite dyrt att köpa dom eftersom vi alla i familjen äter dom, men det är det värt!
Kram till Dig!

(http://www.apoteket.se/privatpersoner/radochprodukter/common/produktinformation.aspx?Varuid=241425)

Lotta A sa...

Stackar lilla killen...
Inget vidare att vara sjuk!
Hoppas han snart är piggelin igen.

Kram Lotta

äppelblomman sa...

Nej uscha o fy för dessa hemska basillusker:-(
Skickar över lite krya på er kramar!

Smulan sa...

Ni är då verkligen födda med tur i fickorna när det gäller sjukdommar! Stackare, han ser helt slut ut :( Ta honom till läkaren så att de får kolla ordentligt på honom.

Kristina sa...

. Stackars er.Kan man inte ta halsprover på er alla o se om ngn är bärare eftersom det bara går runt?
Inge roligt när barnen är sjuka o ffa när du själv inte får bli sjuk du har nog. Hoppas o ber att det snart vänder. Kram Kristina I Umeå