fredag, mars 04, 2011

DAGENS BILD - NÅGON DU TYCKER ÄR VÄLDIGT SNÄLL

10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

Jag har väldigt många snälla personer i min omgivning som alla skulle passa in på "Dagens bild", men mina föräldrar hör till de absolut snällaste personerna jag vet. Nu hittade jag tyvärr ingen bild i datorn på pappa och bara en gammal på mamma (som jag inte ens tror att hon kommer ihåg att jag har tagit *s*). Men mina föräldrar ställer upp i både vått och torrt och finns alltid där för en.

Min fina mamma!

14 kommentarer:

Lotta A sa...

Dina föräldrar är verkligen helt fantastiska på alla sätt och vis.

Vilken lycka att ha så snälla och fina människor i sin närhet, och som finns där för dej och din familj.....

Hoppas du får en bra Fredag.
Kram Lotta

Magdalena sa...

Ja, Elisabeth och Ronny är verkligen helt enastående och fantastiska föräldrar. Är så glad för er skull att de ställer upp så och finns där för er och barnen.

Kram
Magdalena

Berit sa...

Jag följer din blogg dagligen vilket har gjort att jag känner SÅ starkt för dej och blir ledsen när jag förstår att du mår dåligt av olika skäl. När jag tänker på dina föräldrar och deras närvaro känns det bättre. Jag är så glad att du har dem.

Kram!

Kristina sa...

Det är nog få förunnat att ha såna föräldrar som du har, som kan och orkar med att vara sånt stöd i er svåra situation. Är så glad att de finns där för er. Man kan aldrig vara nog tacksam för sina anhöriga som orkar hjälpa en, det vet jag av egen erfarenhet. De älskar trots allt. Kram Kristina

Emma sa...

Man ska vara tacksam över sin familj och sin mamma och pappa lite extra om man har bra kontakt med dem. Jag är glad att du har så fin kontakt med dina föräldrar. De verkar helt underbara!

Hoppas du ska få en fin dag! Kram

thile sa...

Dine underbare foreldre, de er verdt sin vekt i gull. Din mamma er så vakker, hun lyser av varme, godhet og kjærlighet.
Ha en skjøn fredag.

Jeanette sa...

Ja du verkar ha helt enastående föräldrar!

Hoppas du får en sån bra helg som det går. Jobbigt att inte hitta rätt nivå på smärtlindringen, men hoppas det kan lösa sig nu.
/Jeanette

Fotograferande Maria sa...

Hej Linda!

Dina föräldrar är så fina!! Tänk vilken tur att du och barnen har dem!! Jag tänker ofta på hur svårt det måste vara för dem att se sin enda dotter (i livet) vara sjuk och ha ont. De är fantastiska!!

kram maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/

Anonym sa...

Snygg bild på systeryster! Ja, du har verkligen toppenföräldrar! Pigga på dej nu så ni får en underbar helg!
"Bitta"

Mamma Mima på Landet sa...

Underbart med härliga föräldrar! Det är ju inte alla som har, tyvärr.
Tänker ofta på dina föräldrar och tycker dom e starka som kan se dej så sjuk. =( Dessutom tycker jag det är så synd om dom eftersom dom redan förlorat en dotter tidigare. Nä, fy va livet är orättvist!

Stor kram på finaste dej! /Mima

Unknown sa...

Hej
Fantastiska föräldrar som stöttar er.
Jag önskar att jag hade sånna.
Jag har en fråga. Pratar du med dina barn om döden och om hur det blir för dem om den dagen kommer då du inte finns mer?
Jag vet att min son, som är 21 år nu, han blev jätterädd om vi pratade om vad som skulle hända om jag gick bort.
hoppas du får en trevlig helg med mycket ömhet och värme.

Anonym sa...

Ja, dina föräldrar får verkligen dra sitt strå till ert stack! Att dom orkar! Har själv barnbarn och jag är både ung och frisk men nog attan är det jobbigt att ta hand om andras barn även om det är ens egna barnbarn! Och så mycket som dom får ställa upp, dina föräldrar! Hoppas, hoppas verkligen att dom orkar...

Anonym sa...

Cool kvinna!!! Tror inte du kunde ha bättre föräldrar! kram Gunilla N

Lisa sa...

Underbart med dina föräldrar. Och jag vet ju att du är så tacksam för det de gör.

För mig är det en självklarhet att finnas där för mina barn, oavsett. Man orkar mer än man tror och en sån här gång orkar man lite till.

Jag har ingen kontakt alls med min mamma och min pappa är död så jag kan känna en avund på dem som har fin kontakt med sina föräldrar. Inte så att jag missunnar men jag hade gärna själv, speciellt eftersom jag också är cancersjuk, haft en mamma som din. Som funnits där för mig hur j-ligt det än skulle bli.

Krama om dina föräldrar lite extra från mig.

Kram Lisa