fredag, februari 11, 2011

SNÖSTORM

Usch, vilket väder det är ute! Vårt hus är mer eller mindre insnöat. Det blåser så att det viner och tjuter i huset. Det är visserligen bara några få minusgrader ute, men det känns som - 30 pga vinden! Men så länge man sitter inomhus är det rätt okej ändå. Eldar i spisen och nu tänker jag gå och lägga mig i soffan med en bok och ha fötterna i högläge.

En sköterska från hemsjukvården var här i eftermiddag och lindade mina fötter och ända upp till knäna. Det ser ju inte så kul ut och jag tror inte att jag lär få på mig ett enda par av mina stövlar eller kängor, men jag hoppas att det snart gör susen mot svullnaden.

Snön yr verkligen där utanför fönstret!

8 kommentarer:

thile sa...

Brr...samme her Linda, kun 1 blå minus grad, men føles som 30 grader!Vi fyrer med bjerkeved i vår gode, trofaste lille vedovn :-)
Skjønt ca 22 grader varme her jeg sitter.
Klem

Maud sa...

Ja fy för tusan! Vinden viiiner runt knuten. Tur att jag har nya tofflor och lite kaffe att värma mig med!!

inkan8 sa...

Usch, det är så hemskt. Hoppas fötterna blir bättre snart.
Kram

Anonym sa...

Här i Norrland har vi endast -5 grader nu, för temperaturen har vänt tack och lov. På morgonen hade vi endast -27 grader. Huvaligen säger jag bara...

ANJOZ sa...

Bästa LINDA.
Så här har vi det i Västerbotten från oktober till april.Imorse hade vi 29,1 grader kl 7.30 så vi är van, men ni har en helt annan snö, den blir som cement när det har blåst och blivit drivor.
Vi har pudersnö om inte solen har gjort att snön får bärighet. Snödjupet i är UMEÅ 60 cm

Kram från UMEÅ
Många kramar på ALLA HJÄRTANSDAG från

Madeleine sa...

Så mysigt! En bok i soffan när vinden tjuter utanför. Hoppas boken är bra då också!

Anonym sa...

här i skåne är det regnigt och fult som vanligt på vinter. ett tag såg det ut som om våren var på väg men nejdå nu är det kallt och isregn.

Gabriella sa...

Snart så :) är det vår :)