onsdag, februari 09, 2011

SÅ ONÖDIGT

Kollade nyss på vädret och för alla som älskar snö kan jag glädja er med att det ska komma upp till ett par decimeter snö till här! SMHI utfärdar en klass 1-varning i morgon och eventuellt en klass 2-varning till fredagen. Själv tycker jag att det är himla onödigt! Nu har ju snön lagom börjat töa bort på sina ställen och de senaste dagarna har fåglarna kvittrat som bara den. En härlig sång om våren! Visserligen är det snart sportlov så snö är ju toppen för de som ska åka skidor. Men jag är trött på snön nu. Vintern kom så tidigt i år. Redan i november om jag inte minns fel?!


Jag var så himla trött förut när jag la mig, men typiskt nog somnade jag men vaknade redan efter en halvtimma och var pigg! Också himla onödigt! ;-)

Men nu ska jag göra ett nytt försök att sova. Tror tyvärr inte att vår lille Erik kommer ge mig någon längre sovmorgon. Han brukar vara uppe före tuppen. Men så är det ju med en del småbarn. Minns att även William var väldigt morgonpigg i den åldern.

10 kommentarer:

Kristina sa...

Sov gott vännen. Vila är bra även om man ej får sova hela tiden. Hoppas Erik tar en längre sovmorgon för din skullKram Kristina I Umeå

Lola sa...

Sov gott!

thile sa...

Kjæreste, vakre Linda,
urk med mer snø nu:(
Sov god, tanker på deg.

Maria sa...

Nej fy.. Inte mer snö nu..
Här i skåne så har vi inte någon snö.. I dag har vi verkligen haft vår..

Kramizar till dig..

Anonym sa...

kristina sa

nej nu räcker de med snö i nordligaste norrland :-S
Skönt att du mår bättre nu, måste bara bli bättre o bättre. för hela din familjs skull och äve nför din egen
du är värld allt som bara går att genomföra. Du har nog fått lida nog.... kramar i tusental kristina

Anonym sa...

Bästaste Linda tänk så mycket lättare livet skulle vara om barn och föräldrar sov samtidigt framförallt vaknar lika sent/tidigt på morgnarna :) Känner igen mina småbarnsår, pust , suck, stööön.
Jag tycker att du är fantastisk med din positiva syn på barnets behov som alltid går före dina egna behov, så är det ju att vara mamma. Skönt för dig att din egen mamma tänker så på dig också.
Verkar trots allt som att din sjukdom är lite lugnare nu, varför kan den inte ta och försvinna helt ! ? Jag gläds med dig för varje dag du får som är en bra dag för dig. Du vet väl om att du är värdefull !!! ??
Kramar Kristina

anna sa...

Ja, är det inte småbarnen så är det de kära husdjuren.. i mitt fall. Katten lever rövare sen natt-tidig morgon, men så är de ju nattdjur. Dock något han börjat med senaste halvåret (nu 2,5år)... Lilla valpen 14 veckor vill sällan heller sova länge... Hade egentligen sovmorgon idag men det blev inget av med det. Å andra sidan var det trevligt att för en gångs skull se på TV4:s Nyhetsmorgon :).

Önskar dig en bra dag!

Lotta A sa...

Jag håller med dej, helt onödigt med denna snön.....

Mina första vår-känslor hade precis infunnit sig,och det droppade och töade så fint.....
Så detta känns som att ta två steg bakåt.

Hoppas att du får en fin Torsdag.
Kramar till dej/ Lotta

Rosa sa...

Ett stort grattis på födelsedagen.
Kram Rosa

Rosa sa...

Hoppsansa !
Föregående grattis hälsning hamnade helt fel, ber om ursäkt. Kan inte förstå hur den kunde hamna här, den skulle till en helt annan bloggare, mycket märkligt.