måndag, februari 07, 2011

MÅNDAG KVÄLL

Nu snarkas det från alla håll här. På ena sidan ligger maken som är totalt utslagen efter en tuff dag på jobbet och på andra sidan ligger William och är trött efter allt bus! Oj oj, vad han har härjat runt här hela eftermiddagen. Men han är i en sån rolig och underbar ålder! Det fullkomligen bubblar ut en massa härliga kommentarer och uttryck från honom.

Efter att vi hade ätit kvällsmat gav jag honom ett bad. Han brukar älska att bada, men ikväll var det tråkigt. Han hade nämligen kletat in håret med smör från sin macka, så det var inte så lätt att få bort det utan att skölja ordentligt. Å inte blev det nån rolig avslutning på badet heller. Nej, det skedde nämligen en liten olycka i badkaret! Mmmm... mysigt värre! :-(


Nu börjar även jag bli trött, trots att jag sov ut i morse. Har röjt och grejat en del idag och nu har jag suttit och grejat lite med bilder i Photoshop. Tyvärr orkar inte mina ögon med några längre stunder vid datorn åt gången. Det blir suddigt och ibland ser jag dubbelt. Men det har blivit lite bättre sedan jag sänkt dosen smärtlindring. Då när de bara ökade dosen hela tiden så kunde jag inte ens se textade program på tv:n, men det går bra nu.

Erik hjälper till att "sortera" kläder i Williams byrå.

Jag fick förresten en kommentar angående mina svullna fötter. Hon som skrev hade själv haft likadant under Xeloda-behandlingen och fick bo i sina crocs. Kul kul! Så jag behöver kanske investera i ett par större kängor eller stövlar. Jag har stl 40 redan nu och att hitta några som är större än 41 är väl inte det enklaste kan jag tro. Å andra sidan kanske stl 41 skulle räcka. Får nog gå in i nån skobutik och testa. Att gå ut med Crocs på fötterna nu när det är så halt ute är nog ingen höjdare, för brutna ben är inte heller något jag längtar efter!

Får nog skaffa större kläder snart också, för det var makalöst vad hungrig jag har varit den senaste tiden! Egentligen är det väl bara bra, för jag har märkt att när jag mår sämre tappar jag vikt ganska snabbt.

15 kommentarer:

Agnetha sa...

Tänk så underbart att du får må så bra alla fall!
Jag följer dig och ditt skrivande. Alla dina inlägg. Jag håller alla tummar och tår att det får fortsätta så.
Kram Agnetha

Inger M sa...

Hej Linda !
Jag blir såå glad, när jag läser, att du mår bättre och slipper nästan all smärta. Det låter,som ljuv musik !
Jag håller mina tummar för morrondagen. Att du ska få så bra besked, som möjligt hos din doktor. HOPPAS,HOPPAS,HOPPAS!!!!!!!!
Sov så gott Linda !
Megakramen till dig !
Inger M

Jag är Elisabeth sa...

Xeloda fötter.Jag har storlek 40 i vanliga fall men jag går med mannens goretexgympaskor i storlek 43 och så har jag raggockor i. Det fungerar faktiskt jättebra. (men det går inte att glömma raggsockorna för då får jag inte med mig skorna...)
nattikramen till dig Linda.

Frida Hentilä sa...

Tänker på dig varje dag, och gläder mig att du mår bättre med smärtorna. Jag hoppas fortfarande att det var en sanndröm, som jag hade för ett tag sedan. Att dina värden är 60& bättre, och att allt går åt rätt väg! Kramar, Frida från Kinna!

Madeleine sa...

Så bra att du är hungrig! Ät på bara, för sjutton, din kropp vill nog snabbt ta igen all näring den förlorat! Så härligt att läsa att du mår bättre och inte behöver ta så mycket smärtstillande. Denna cellgiftskur har nog verkligen krigat runt bland monstren!

Anonym sa...

Låter härligt och kul att läsa att du mår bättre, mindre smärta och kan vara uppe mer :)
Trist med svullna fötterna och värken under dem :(
Hoppas du sov gott inatt, kram Annelie ♥

Anonym sa...

Skönt att du får må lite bra,.. Jag håller tummarna stenhårt för positiva besked imorgon!
Kram Heidi

Rimfolina sa...

Vad härligt att du mår bättre! Fortsätt bara att ta det lite lugnt så att du inte tar ut dig för mycket. Stora kramar.

Unknown sa...

dom är så söta dom små liven.
Kram

Lotta A sa...

Så glad jag blir för din skull att du ändå mår ganska så bra, och att din matlust har kommit tillbaka.

Så söta de är era små killar....

Kram Kram från Lotta

Hannsu sa...

har sett att det finns crocks (eller plagiat, vet inte) med foder i, ser jätte sköna ut. Kanske skulle vara nåt?

Malin sa...

Ät, ät, ät! Din kropp behöver all näring den kan få för att bygga upp sig lite igen. Låter helt underbart att du har fått aptiten tillbaka!
Kram Malin

Anonym sa...

Jag blir så glad att läsa att du mår bra just nu. Jag bor i norrland och crocs är dom bästa skona som finns på isiga vägar dom liksom suger fast i isen när man går. Så du behöver inte vara rädd att halka. Jag gjorde min gymnasie praktik i habo eller närmare bestämmt i stora slättene.

thile sa...

Så herlig og lese du har det bedre, og du legger på deg, og har god matlyst, det er da ett bra tegn?
Såduktig du er på og fikse og dona. Herligt du bare ka flytte tøyet over til William ;)
Det kan skje en ulykke for alle, tenker på badkaret... Ojda, fikk du ut alt fra håret til William ;o)
Tenker på deg - mye :-)

Klem

Ulrika S sa...

Jag tycker att Kuoma-skorna, såna man brukar köpa åt barn, är så bra. De finns i stora storlekar och är rymliga och lätta att få på sig. Det är väl inga finskor direkt men de svarta är helt ok och fantastiskt varma och sköna. Har övertagit pappas Kuoma-skor i storlek 43 då mina fötter också är svullna men av annan orsak. De har bra grepp också.