torsdag, februari 03, 2011

LÄKARBESÖK OCH KOMPISBESÖK

På förmiddagen var det läkarbesök via den Avancerade hemsjukvården, så jag hade både läkare och ett par sköterskor på besök. Det gick ganska snabbt och smidigt eftersom jag just för tillfället mår rätt bra. Vi gick igenom min medicinlista och han skrev ut något mer recept.

Sen fick jag även sänka dosen smärtstillande i min pump. Jag bad själv om det eftersom jag knappt aldrig trycker för att få några extra-doser. Strålbehandlingen verkar ha gjort bra nytta för såväl ryggen som ena sidan av bröstkorgen. Skulle det vara så att jag får mera ont igen så är det ju inte värre än att de kan höja min dos igen. De bytte även kassetten, batterierna och nålen till pumpen.

När de hade åkt fick vi besök av Malin och Isak. Det är alltid roligt när de kommer! Erik har varit mycket piggare idag. Han sov bra i natt och i morse hade han ingen feber alls, så det var ju skönt att det var något som snabbt gick över. Men visst, någon längre sovmorgon blir det ju sällan. Han vaknade som vanligt någon gång runt 6-tiden i morse så jag känner mig inte så värst utsövd idag. Jag var trött igår kväll, men typiskt nog blev jag pigg lagom när jag skulle lägga mig och sova. Jaja, det lär inte bli några problem alls att somna tidigt ikväll!

Isak och Erik äter lunch.

William mumsar på ett knäckebröd. Efter maten åt vi av Malins nybakta bullar som hon hade med sig.

Dags för Malin och Isak att bege sig hemåt. Hej då!!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har skickat ett mail till dig, vet inte om du bytt adress eller om det är den som står i din profil.
Mvh Jeanett

malinj80 sa...

Tack för den goda lunchen! Och för att jag fick komma o hälsa på.
Kram

Ninna sa...

Jag blir så glad när jag läser din blogg, även att jag förstår att det finns en baksida på myntet, men det verkar som du orkar leva bättre.
Du är så stark och positiv.
Kärlekskram Cecilia

Trollmor sa...

Vad roligt det är att komma hit och läsa att du haft det bra!
Hoppas du får många, många fler bra dagar!
Vad mysigt ni verkar haft det, underbart!
Gott att strålningen gjort nytta.
Sov sött och dröm vackra drömmar!
Kramar Helen

Anonym sa...

Hej !

Roligt att du känner dig skapligt pigg Linda eller skall vi säga inte så sjuk för tillfället. Blir så glad för varje sak du kan genomföra ,gläds med dig och familjen,hoppas på flera bra dagar framöver.

kram
Marie-Louise

thile sa...

En vän är en hand som alltid håller din, oavsett hur nära eller långt ifrån varandra ni må vara. En vän är någon som alltid är där och som alltid, alltid bryr sig. En vän är en känsla av för alltid i hjärtat.
Tanker fra meg.

thile sa...

Du er så fin og tapper, takk for alle dine underbare bilder=)
Jeg blir så glad, når du har det bedre. Min fine Linda.
Ha en underbar fredag!
Varme tanker.

Ingela sa...

Jag blir så glad av att läsa att du orkar lite mer och du äntligen verkar få må lite bättre. Jag håller tummar och tår för att det ska hålla i sig länge, länge!
Kram Busan

Anonym sa...

Hej! Vad säger läkarna om att du skulle börja dricka Aloe Vera? Om du googlar på vad Aloe Vera har gjort för cancerpatienter så förstår du min fråga.. :) Aloe Vera minskar cancertumörer och hjälper kroppens celluppbyggnad och boostar immunförsvaret..

Anonym sa...

Hej Linda!
Fina bilder!
Önskar dig en trevlig helg med din familj!
kram
monica

Lotta A sa...

Mysigt med lite kompis besök.
De är så söta och fina era killar.....

Kramar till dej / Lotta