onsdag, februari 09, 2011

AUKTION - BARNMÖSSA + SCARF

När William var bebis lärde jag känna en tjej som heter Therese och som bor i Jönköping. Hon har en dotter som är nästan jämngammal med honom. Sedan blev vi båda gravida igen, så båda våra små barn är i ungefär samma åldrar. :-)

Hur som helst är det så att hon är riktigt duktig på att sy. Sedan ett tag tillbaka har hon en syblogg där man kan köpa barnmössor, scarfs, vantar och tossor av henne.

Häromdagen kom hon med ett bra förslag, nämligen att ha en auktion i förmån för bröstcancerfonden. Det man budar på är en valfri mössa med matchande scarf. Inne på hennes sida kan ni se det hon syr och även vilka underbara tyger det finns att välja mellan. Det är riktigt härliga färger och mönster på dem!


Vill ni vara med och lägga ett bud gör ni det i en kommentar till detta inlägget. Glöm inte kontaktuppgifter så att jag kan maila dig om du har lagt det vinnande budet. Har du inte egna barn kanske det kan bli en perfekt present till någon som du känner?! Pengarna som kommer in går som sagt till bröstcancerfonden och auktionen pågår till den 17 februari 2011 kl 21:00.

5 kommentarer:

Anna "Hopp och kärlek" sa...

Jag lägger första budet. 250 kr!

Anonym sa...

Jag höjer - 300

lizen.nilsson@vasteras.se

Ossie sa...

Bjuder 500:-, om det inte redan är taget... vet ju inte vad som gömmer sej hos Linda "för granskning"!
Kram Åsa

Linda sa...

Kul att budgivningen är igång! :-)

Kommentarsgranskningen är för tillfället avstängd, så alla bud som läggs syns här direkt.

Kram Linda

Anna "Hopp och kärlek" sa...

Kan ju inte låta bli att lägga 550 ;-)