måndag, januari 10, 2011

TIO DAGAR TOG DE ATT VIKA

Ja, visst är de vikta tranorna otroligt fina! :-)

Jag fick ett mail nu från Ludmilla och Fumi berättade att hon har vikt tranorna på 10 dagar tillsammans med en vän som förlorat ett barn i cancer och en cän som förlorade sin mamma i cancer. Båda vännerna kände spontant att de ville hjälpa till när de såg Fumi göra detta på rasterna på arbetet.


Jag har själv aldrig någonsin vikt en papperstrana, men jag hittade en instruktion på nätet där det står hur man gör. En sak jag förstår är att det ligger ett otroligt arbete bakom att vika tusen stycken. Jag är både tacksam och imponerad!

Tack igen snälla Fumi och dina vänner för tranorna! Tack även till Ludmilla som hjälpte till att vidarebefordra dem till mig.

5 kommentarer:

Inna sa...

Imponerande var ordet!

Anonym sa...

Kommer att tänka på boken "Sadako och de tusen papperstranorna" som vi läste högt på lågstadiet. Kanske du också? Har för mig att hon led av sviterna efter atombomben men hann dö innan de blev klara... Sorglig bok men jättefina tranor!

thile sa...

Ja. de er virkelig så fine. Utrolig mye arbeid.
Tenker på deg, håper du får en god natts søvn♥
Klem fra meg til deg♥

äppelblomman sa...

Verklingen imponerande! Vilken underbar tjej som gör detta!! Jag kommer oxå ihåg detta med Sadako och de tusen papperstranorna, en mycket sorglig bok som jag tror oxå finnas på film?!
Tusen kramar till dej

Anna L sa...

Åh så fina de är! En riktig färgstark glädjespridare.