fredag, januari 28, 2011

LITE UPP OCH NER

Så fort jag har varit lite mer aktiv under dagen och hittat på saker så kommer tröttheten som ett brev på posten. Så jag har slumrat till många gånger under eftermiddagen! Trots det tror jag inte att det kommer bli särskilt svårt att somna för natten. Nu är det väldigt lugnt här i huset för alla har somnat, såväl tvåbenta som fyrbenta!

Men strunt samma om jag blir trött. Det är ändå värt mycket att kunna hitta på roliga saker. Eftersom jag aldrig kan veta i förväg hur dagsformen är så blir det spontana saker, men det brukar bara vara kul.

God natt allesammans! Sov så gott! :-)

15 kommentarer:

thile sa...

Håper du får sove godt inatt.
Idag har vi, min mann og jeg, tatt en lang promenad, og jeg har vært hos frisøren, klipp,farge og foliestriper, wow, et nytt menneske:-)
Så jeg kjenner jeg er trett.
Tenker masse på deg.
Sov godt.
'Bekymring er en tidstyv.'
Varme kramar om deg, vakreste Lida, med et nydelig leende:)

Lola sa...

Sov gott och ha en bra helg!

inkan8 sa...

Godnatt vännen.
Sov gott.
Kram

äppelblomman sa...

Posetiva fina Linda!!
Sov så gott!!♥

Kramar K

Anna sa...

Godnatt o sov gott,kram!

Anonym sa...

God Natt Linda och hoppas att du får en lugn natt....hoppas att imorgon blir en bra dag!
Kramar från Camilla

Kristina sa...

sov gott vännen. Har haft så lite ork kommentera iveckan såna biverkningsplågor. Men jag tänker på dig ändå varje dag och gläds när du orkar göra något kul o lider med dig som när batterierna tar slut. Du ska absolut inte upp o klättra på nätterna tänk om du skulle falla. Föräsk ha så mkt som möjligt vid sängen även om det inte är snyggt. Så har jag för jag kan ju aldrig kliva upp själv nattetid. Hoppas du får en god natt o ork till ngt roligt imorgona kram Kristina i Umeå

Anonym sa...

Hej,

Tänker jättemycket på dig och hoppas att allt blir det allra bästa. Många kramar, styrkekramar, från Maria B

P.s Du är jättefin i din nya frisyr, du ser så fin, pigg och frisk ut! Du är fantastisk på att se det positiva, att leva och njuta av varje dag. Carpe Diem
Kram

Jenny Stenman sa...

Många kramar inför natten. Hoppas du får pausa! KRAM!

Maria i Värmland sa...

Det är oftast det som inte är så noga planerat, som blir roligast:)

Sov gott och ha en underbar helg

Kram

Anna V sa...

Sov gott!
Trevlig helg!
Kram

Ossie sa...

Hoppas natten var lugn och lång, vännen!
Du inspirerar och sporrar till eftertanke... jag gillar dej skarpt, kloka lilla människa!
Största kramen med hopp om en höjdarhelg!
<3

Anonym sa...

Hej Linda. Läser din blogg varje dag men hör sällan av mig men vill att du ska veta att jag tycker du är en fantastisk kvinna. Hoppas du tänker på dig själv! Du måste få vila när du behöver. Förstår att du vill göra så mycket som möjligt med din familj men glöm inte bort dig själv. Du påminner om min mamma som gick bort i cancer för fyra månader sedan, hon ville skydda oss från allt. Tänkte på oss i första hand, alltid satte hon sig själv sist. Idag har jag dåligt samvete för att jag blundade för hur sjuk hon var. Livet är förändrat för dig och familjen, men unna dig själv vila! Varm kram....Mia trogen bloggläsare

Anonym sa...

Det är så skönt att läsa att du har lite mer ork ibland. Även om det gör att du kör på i hundranitti och sen stupar! :) Håller en tumme att orken ökar lite till så du kan köra på i kanske bara 80 och sen ändå har lite ork kvar! Håller med om att Hem&Hobby är en underbar affär! Hur många styrkekramar som helst!

kram från Lotta

Anonym sa...

tänker mycket på dej å din situation, tycker så färfärligt synd om dej som ska ha det så jobbigt med sjukdom, smärta,trötthet, tankar . Önskar verkligen att man kunde underlätta på något vis.
styrkekraaaam från Hanna