fredag, december 17, 2010

VINNARE AV LEGO DUPLO

Intresset att vinna askarna med Lego Duplo var stort och det var mängder med bra motiveringar, men bara en kan vinna och stort GRATTIS säger jag till Kajsa!

Motivering: De där paketen har Nike stått och gluttat längtansfullt på i affären ett antal gånger, oj vad glad hon skulle bli om jag vann dem åt henne! Fyra år och det bästa i världen är djur, djur, djur och åter djur. Eftersom hon är helt knäckt över att hon inte kommer få någon riktig katt eller hund i julklapp skulle kanske Duplodjuren vara ett litet plåster på såren åtminstone :-)


Det vore jätteroligt att få glädja er lilla Nike med dessa Duplo-djur, även om det kanske är ett riktigt husdjur som står allra högst upp på önskelistan. Hoppas att hon kommer få många roliga stunder med dem!

Inne på Lego Duplos hemsida kan ni genom att ladda upp era bästa "lekbilder" tävla om ännu fler fina Duplo-vinster.

7 kommentarer:

Carina sa...

Du är helt fenomenal Linda, som orkar engagera dig i så mycket olika saker mitt i allt elände du går igenom. All heder åt dig! Jag önskar så mycket att du blir bra och får vara kvar och förgylla tillvaron för dom som är omkring dig. Stora, stora kramar från mig....

Lisbet Lindell sa...

Åh så skoj att Nike blev vinnaren.

Kram Lisbet

Annette sa...

Kan bara hålla med Carina, du är en helt enastående fantastiskt människa som orkar hålla dit mod uppe men kan för stå om det är allt runt dig som får dig o orka. Du Linda är en av dom människor jag beundrar så enormt mycket så jag kan inte beskriva det i ord. Har följt din blogg och några andra för att på något sätt kunna sätta mig in i hur man fungerar när man vet att man har en sjukdom som är obotlig och jag blir så tagen av vilket mod ni alla har som kan och orkar dela med er till oss som finns på "andra sidan" iaf vad vi vet idag.......Det första jag gör är att slå fram din blogg för att se hur du mår och du finns i mina tankar hela tiden, du söta lilla modiga människa, önskar jag kunde göra något för dig och din familj. Kramar till er alla från Annette

Leja sa...

Hej Linda.

Försökt att skriva här i flera dagar men det har inte gått. För ett nytt försök.
Tänker på dig och läser din blogg var dag flera gånger till och med.
Blir så tagen över ditt/ ert öde.
Har satt in 100 kr till "prinsarna" i namnet Leja. Inte mycket men kanske en bit på vägen.
Kram och du skall verkligen veta att jag tänker på dig/er.
Allt gått till en fantastisk kämpe.

Leja

Linda sa...

Vad gulliga ni är! :-) Men det är så skönt att kunna skriva om "icke-cancer-grejer" ibland också. Att få ägna sig åt sånt som får tankarna på roligare saker än att gräva ner mig i en mörk och djup "cancer-grop". Så det jag skriver om här på bloggen blir liksom i en salig blandning av allt möjligt. Det är som den berg-o-dal-banan jag befinner mig i just nu!

Det är dock lätt att gång på gång hamna i djupa gropar och nerförsbackar när allting går emot mig som det gjort nu det sista. Önskar så på att få en lugn period nu då jag kan ta mina cellgifter och då mina värden går åt rätt håll och cancern kan bromsas upp ett tag. Vill ha en lugn och fin jul med min familj där jag kan lägga mörka tankar åt sidan ett tag. Fick idag frågan av min ASIH-läkare om jag har några särskilda önskemål när det gäller min sista tid i livet, t ex om jag snabbt skulle bli mycket sämre. Usch, att ens behöva tänka på sådana här saker?! Men ja, nu är det ju som det är och alla möjliga tankar poppar upp. Skulle så gärna vilja veta att jag har ganska många BRA dagar kvar att leva!

Kram kram!!

Kajsa Bergman Fällén sa...

Åh tack vad roligt! Gissa om det är en liten tjej här hemma som kommer att bli själaglad!

Kram
Kajsa

Leja sa...

Hej Linda.
Önskar dig en massa bra dagar.
Kram till en fantastisk människa.
Leja