måndag, december 13, 2010

SMÅFOLK - DJURKEX OCH SQUEEZY

Det finns en sida som heter Smartson och anmäler man sig som Testpilot dit kan man med lite tur få komma med i olika kampanjer. Jag anmälde mig till en för ett tag sen som jag kommit med i. Det är en kampanj för Sempers ekologiska mellanmålsnyheter för barn, nämligen Djurkex, Majspuffar och Squeezy.

William har testat följande...

Småfolk Djurkex
Dessa kex är av fullkorn, är osockrade och de innehåller inga aromer eller konserveringsmedel. William tycker att de var goda och han tyckte att det var roligt att de ser ut som olika djur. Eftersom han är ett litet "kakmonster" så trodde jag nog att de skulle falla honom i smaken, men det är ju skönt att de är lite nyttigare än allt sött som finns. Tyvärr är det ju inte så att allt som är anpassat särskilt för barn för den skull alltid är nyttigt.

En nackdel med kexen är att de är lite hårda. Kanske lite smaklösa också, men det var inget som William verkade bry sig om.

Småfolk Squeezy
Något som var riktigt poppis var Squeezy. Jag trodde att det var någon slags fruktdryck, men det var mer som en fruktpuré som man kan suga i sig. Han tyckte att den var jättegod, men det var nog inte så mycket i den för det tog inte särskilt många sekunder från att han började äta tills den var slut.


Squeezy = 100% frukt, osockrad, inga aromer och konserveringsmedel.


4 kommentarer:

Ingrid sa...

Mmm, jag skulle absolut kunna tänka mej att testa squeezen. Får man köpa såna till sig själv när man är vuxen? ;)

Förlåt om det verkar lite ivrigt, men jag tänkte kolla hur man får aladdin-asken som vi vann? Kommer den på posten eller är det genom en kupong av nåt slag? Jag fick aldrig nåt mejl nämligen så jag har ingen aning :P

Hoppas du får en fin Lucia! Kram, Ingrid

Tina sa...

Ja, Lyckeli gillar de där produkterna med. :-) Fina William!

Carina Damgren sa...

Alvin gillar squeezen men jag håller med om att den tar slut snabbt. Jag tycker dock den är bra för att han kan hålla i den själv och äta. Efteråt vill han gärna suga en stund på den så den håller honom sysselsatt ett tag ;)
Kul med lite tips! :) Kram

kristina sa...

Hej bästaste Linda :-D

Hoppas du har det bra. Så bra de nu går !

Era barn är bara så fina, men kan ju inte bli annat än söta med så rara föräldrar. Ni är bara bäst!
OO så starka o fina :-D

kram kristina