måndag, december 20, 2010

INLAGD

Morgonens besök av Hemsjukvården slutade med ambulanstransport in till sjukhuset. Fast just i denna stund mår jag faktiskt rätt okej trots allt. Att kräkas gång på gång har gjort att jag inte fick behålla smärtlindringen, men nu har jag fått det via sprutor istället och de har funkat bra.

Det enda är väl i så fall huvudet. Det känns vart det sitter om man säger som så, men det är bättre nu än vad det var i natt, under morgonen och förmiddagen. Då räckte det ju att jag rörde lite på huvudet för att jag skulle börja må illa. Men jag har inte kräkts nåt mer efter att jag kom hit. Tog även en migrän-tablett på förmiddagen, men den hjälpte inte mycket så huvudvärken beror nog på nåt annat. Men jag har ju migrän emellanåt så det var värt att testa ändå.

Nej, nu vill jag snabbt bli bättre. Skulle så gärna vilja orka ut och handla de sista julklapparna (jag vet, är väl helt knäpp som ens tänker tanken att ge mig ut i affärerna och trängas). Men framför allt skulle jag vilja vara pigg och orka klä granen med barnen. Vill även ha uppesittarkväll dagen före julafton hemma hos kompisar (en tradition vi haft i många år, som nästan t o m är mysigare än självaste julafton). Och såklart vill jag även må bra på julen och kunna fira den hemma! Ja det är mycket jag VILL och jag hoppas att viljan gör att jag snabbt är på benen igen.

Förra året vid den här tiden så var vi på sjukhuset och inlagda på neo med Erik. Dagen före julafton fick jag min första cellgiftsbehandling. Sen åkte vi hem en liten sväng till mina föräldrar på julafton, men det kändes så tomt för vi fick lämna kvar Erik på sjukhuset. Så att få en "normal" jul i år är värt ganska mycket!

Så bort bort bort med allt det i kroppen som får mig att må så här!!! Vill bara ha en enda julklapp i år och det är som sagt att få må så bra som möjligt och kunna vara hemma!

Nä, nu ska jag blunda en stund till innan läkaren kommer. Sov dåligt i natt för att jag mådde så himla illa. Usch, att må illa och att kräkas är verkligen bland det värsta jag vet!! Fy vad det är lätt att tycka synd om sig själv när man hänger som en disktrasa över den där äckliga toalettsitsen och kroppen försöker få upp allt som finns i magen... ja, även när det är tomt och inte finns nåt mer att få upp! Så himla äckligt!! Jag har nog lite kräk-fobi tror jag! Ja alla som nån gång varit magsjuk vet ju hur det är, så jag behöver nog inte förklara närmare hur vidrigt det är att kräkas. ;-) Blä, mår illa bara jag tänker på det.

Det blev nog ett ganska rörigt inlägg det här. Skriver från mobilen och orkar inte läsa igenom det innan jag skickar iväg det, så ni får ta det för vad det är.

122 kommentarer:

Anonym sa...

Din stackare, jag lider verkligen med dig.

Kan man inte ge dig en morfinpump så att du slipper smärtorna och kan vara hemma?

Kramar mitt i all bedrövelse

Lizen

Sanna sa...

Jag hoppas verkligen att du får bli lite piggare och iaf får komma hem över julen.
Hoppas att du lyckas vila lite.

Anonym sa...

Åh, håller alla tummar och tår att du får komma hem till jul! Att du får fira den 23:e med vänner och familj och julafton där hemma. Det måste bara gå!
KRAM!
Susanne

Therese T sa...

Linda!!!

Så skönt att höra att du verkar ha fått tillbaka din kämparglöd. De sista inläggen har det känts lite som du börjar ge upp, vilket är helt förståligt.

Jag tror ändå att man kan komma långt med att ha viljan och kämpa emot kroppen.

Åh vad jag håller mina tummar för att din önskan blir uppfylld och du får klä din gran och ev få köpa ngn julklapp.

Ni är i våra tankar!

Kram Therese & Morgan

Anonym sa...

Önskar jag kunde komma och ge dig lång kram!!!Du en här iallafall, Kraaaaaaaaaaaaaaaaam! /Frida

Kajsa Bergman Fällén sa...

Men din stackare :(. Fast skönt ändå att du slipper smärtorna när du kan få sprutor! Kram!

Anonym sa...

Bra att du är under kontroll även om det inte är kul att vara på sjukhus men det känns som ett bättre ställe än hemma utan bra smärtlindring.

Anna - Swaussie sa...

Hoppas att du snart mår lite bättre och kan komma hem till familjen. Men det där med att gå ut och handla julklappar på stan låter inte som en bra idé. Det är jobbigt nog när man är frisk.

Kram

Anonym sa...

Skönt åtminstone att du verkar må aningen bättre. Jag är SÅ imponerad av att du orkar blogga mitt i alltihop, bara det inte känns som en börda för dig, att du känner att du måste... Hoppas nu att du snabbt blir piggare och att man kan hitta smärtlindring till främst huvudet. Stor kram!
Mia

Anonym sa...

Håller också tummarna för dig så att du kan få komma hem och fira julen med dina killar.
Stor kram Pernillla

Gunilla sa...

Fy vad hemskt du måste ha det.

Hoppas verkligen att illamåendet är något snabbt övergående så att du kan få komma hem och fira jul,träffa dina vänner och eventuellt köpa dom sista julklapparna.

Skickar mina varmaste kramar

Anonym sa...

Skickar en stor kram och håller tummen hårt att du får börja må bättre. Vill så gärna att du ska få den jul DU och din familj vill ha och behöver. /Ella

Mamma Mima på Landet sa...

=´( Hoppas du får komma hem till jul! Tänker på dej! Vet inte vad jag ska skriva egentligen, men ja e verkligen ledsen! Önskar att jag kunde "ta ditt" över julen, så att du fick va hemma. Kämpa på Linda!
Stor kram!

Anonym sa...

Väldigt dåligt tycker jag att du inte redan fått en pca-pump. Du skriver ju varje dag om hur ont du har. Det ska du ju inte behöva ha.

Känner du inte om det känns som din vanliga migränhuvudvärk? Det kan ju annars vara meningit? Ska de göra lumbalpunktion? Det kan ju vara bakteriell meningit och då behövs antibiotika. Eller får du redan det? Vad tror läkaren att huvud och nackvärken beror på?

Jag hoppas att du snart blir piggare!

Stora varma styrkekramar från Elin!

Anonym sa...

Trist att du blev inlagd, men bra om det hjälper mot smärtan. Kanske kan du hinna bli bättre där också så du kommer hem till jul.
/Anette

Anonym sa...

Tänker på dig och din familj. Hoppas du mår bättre och får en fin jul.

Sara sa...

Håller tummarna att du blir bättre så att du kan fira dagarna med nära och kära. "Bättre" att åka in nu och få hjälp med smärtlindringen så har du några dagar på dig att känna dig bättre. Tror du kommer få en fin jul hemma med de dina. Kram till dig!

Anonym sa...

Håller tummarna att du kryar på dig så att du kan få komma hem och fira julen med dina nära och kära.

Stor Kram, Nina.

Mamman sa...

NEJ! Vad trist att du blev inlagd igen och atthuvudvärken inte tycks bi bättre!

Tänke på dg extra mycket idag - många kramar från mig!

Maja sa...

Men usch så jobbigt! Nu måste du bara bli piggare så att du får en fin jul tillsammans med din familj!

Massa kramar!

Anonym sa...

Sänder dig varma hälsningar från Småland. Hoppas innerligt att du blir bättre, och kan fira jul hemma med dina nära och kära!

Kram från en bloggläsare

Anonym sa...

Sänder dig varma hälsningar från Småland. Hoppas innerligt att du blir bättre, och kan fira jul hemma med dina nära och kära!

Kram från en bloggläsare

Cayenne sa...

Många kramar och en önskan om en fin jul <3

Anonym sa...

å nej Linda lider med dig och känner med dig. Kanske lika bra att bli inlagd och få bukt med det här och få en smärtlindring som hjälper. Hoppas att det vänder nu så att du får fira en lugn och fin jul - kram Ulli

Jeanette sa...

Oh tycker så synd om dig! Orden tar liksom slut.

Kom att tänka på att de perioder jag tagit betapred svettades jag mycket och fick även problem med nacken. Kortison är väl stresshormon och jag upplevde att jag blev väldigt spänd i kroppen, så kanske det som orsakade nackvärken du nämnt tidigare.

Det låter ju som migrän som jag skrev tidigare, kanske var det ett ett så kraftigt anfall att triptanen inte tog. Kommer det tillbaks så be att få prova imigran som injektion. Det ger ju en del biverkningar men är väldigt effektivt mot anfall. Tyvärr hjälper inte tabletterna alltid.

Skönt att du mår lite bättre nu! Håller tummarna för att du snart får komma hem till huset.

Stor kram på dig!
/Jeanette

Anonym sa...

Tycker så synd om Dig.
All styrka till dig och de dina
lisa

thile sa...

Åh, lille, vakre Linda. Jeg føler så med deg. Håper, jeg holder tomler og tær, for at du skal ha det bra, så du får feire julen hjemme.
Mange varme styrkeklemmer fra meg.

Anonym sa...

Söta Linda vad jag lider med dig! Hoppas verkligen att du blir lite bättre så du kan på en underbar jul med dina nära och kära!

Styrkekramar från Pernilla

Ulrika sa...

Snälla söta du. Vilken skit!
Jag hoppas verkligen att de på sjukhuset kan "fixa till" detta så att du och dina nära kan få lite (eller förresten - mycket) julefrid.
Sänder ett helt gäng styrkekramar.

Ulrika

Dahlqvist sa...

Nu kommer de att fixa det här Linda så du kommer hem till jul till dina nära, Lita på läkarna, har du fått svar på hur mycket cytostatikan kan förhindra i hela sjukdomsbilden, om du nu mår så dåligt av den ..Önskar dig kraft och styrka att gå igenom detta hemska som du upplever nu. Du fixar detta !

Marie-Louise

Anonym sa...

Jag tror att det kommer att bli som du så gärna vill att det ska bli.
Massor av styrkekramar!!
Ulla

Sagosessan sa...

Du är rolig du. Be om ursäkt för ditt inlägg. Herregud kvinna! Du är dödligt sjuk, har åkt ambulanstransport till sjukhuset, har kräkts hela natten och mår garanterat minst tusen gånger värre än de flesta av oss friska som dras med en släng förkylning.

Jag beundrar dig för att du överhuvudtaget orkar skriva.

Tillåt dig att vara dålig! Och be inte om ursäkt för det äckliga, felplacerade, ouppfostrade och vidriga cancermonstret!

Kram!

Anonym sa...

Hppas verkligen du får komma hem till julafton och att du får må så bra som möjligt då. Massor med styrka till dig Linda. Kram kram från Anna

Dahlqvist sa...

Linda !

Du kan ju få vilken hjälp som helst hemma ,det har de väl upplyst dig om.Du skall ju kunna nå dem när som helst för att få hjälp ,om det nu är så att du vill vara hemma.
Är det cellgifterna som gör dig så här dålig i så fall har de kunnat ge dig besked på hur mycket gifterna kan göra mot cancern ,i detta läget.
De kommer att kunna hjälpa dig så du kommer hem till de dina snart och till jul är du ju hemma.
Du klarar detta Linda ! är det någon som gör det så är det du.
Vi är många som kämpar med dig !

Marie-Lousie

miriam sa...

Kämpa linda, kämpa!
Skickar styrke kramar till dig och din familj!

Lotta A sa...

Linda....
Vi är så ledsna för din skull, för allt hemskt som du drabbas utav.

Hoppas att nu läkarna kan komma fram till vad det är som inte är bra ,och att du sen får den bästa tänk bara vård som finns.

Stora kramar från
Lotta Ante Ludde Cajsa & Anton

Anonym sa...

Trist att du behövde åka in men kanske är det bra så att du får hjälp att må bättre till julen.
Håller verkligen tummarna för att du ska bli bättre och få komma hem igen till familjen.
Kramar Pia

Ulrika i Umeå sa...

Himlars vad besvärligt. Det låter som någon hjärnhinneretning nästan. Jag förstår att det är jättetrist att ligga på sjukhus.Enda fördelen är väl att du snabbt kan få hjälp när du får så där ont. Håller tummarna för att du får fira jul hemma och att du får må hyfsat.

Kram,
Ulrika

Anonym sa...

Stackars Linda, vad du får lida!!
Hoppas verkligen dom kan ge dej nåt smärtlindrande som verkligen hjälper å att du får komma hem och njuta av dina älskade under helgen!
Jag håller tummarna, m

Anonym sa...

Lilla Linda, du är så modig och stark. Jag tänker ofta på dig och din familj. Ens egna små problem blir så pinsamt oviktiga i jämförelse. Hoppas att dina julönskningar slår in. Många kramar till dig och de dina, DU ÄR FANTASTISK! Maria

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej kära vän! Blev så ledsen när Magda ringde och sa att du fick åka in :( Tänker på dig hela tiden!!! Hoppas hoppas att det går snabbt över så du får vara hemma den 23 och jul och nyår.

Många krama Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/

Lillie plein damour sa...

Hej gumman, skickar en stor stor kram. //J

Viktoria sa...

Hoppas verkligen att det är ett snabbt besök du gör på sjukan. Må din jul bli fin och fridfull mitt i all bedrövelse.

Tänker på dig!

Kram
Viktoria

Maritha sa...

Hoppas innerligt att det vänder nu så att du snabbt är hemma igen och att du får fira den 23 med dina vänner och julafton i lugn och ro med familjen. Tänker på dig varje dag och lider med dig.
Många tillfriskningskramar
Maritha/swappen

Mia sa...

Vad lättad jag blir att du har fått komma in och fått hjälp.

Nu sänder jag alla goda vibbar jag kan uppbringa, så du kan få vara hemma i jul med familjen.

*kram!*

RP sa...

Du beundransvärda kvinna/mamma/mästerfotograf

Ruggigt vad du kämpar å tvingas utstå tuffa prövningar hela tiden

Dock skönt att läsa att du vill en massa, för den där viljan kan räcka långt..

Men gulle du, låt andra för allt i världen springa i affärer bland alla infektionsrisker som snorande hostande och krassliga folk bär kring på

Gumman så rar du måste vara rädd om dig.. Du är ju så värdefull

Försök vila bäst du förmår

Hade jag kunnat ta över lite av dina smärtor hade jag gärna gjort det

Du är min och mångas idol

Vi känner inte varann alls men ändå bär jag med dig och din familj i mitt hjärta hela dagarna

Jag hoppas du ska lyckas sova ut ordentligt sådär så att batterierna dina laddas upp ordentligt nu inför julen så att du orkar

Släpp alla måsten

Skit i alla dumma krav

Tillåt dig vara den där ljuvliga prinsessan på ärten..


Åååh Jag beundrar dig såå!!

Kram

Anonym sa...

Har följt din blogg ett tag nu. Jag håller tummen hårt hårt och hoppas verkligen att du får må bättre och slippa ha så ont kan fira jul hemma med de dina i lugn och ro. DU BERÖR VERKLIGEN! Stor kram till dig!

Malin

Anonym sa...

Skönt att du mår lite bättre, hoppas att det håller i sig. Det låter jättemysigt med uppesittarkväll med goda vänner.

Anonym sa...

Hoppas verkligen att du kan fira hemma, att det blir en fin jul och att du slipper både smärta och illamående.

annie sa...

Åh tjejen vad jag lider med dig och jag önskar så du får en underbar jul hemma och får må bra ! Följer din blogg men aldrig skrivit.Min mamma fick cancer i somras och det har varit tufft för henne såklart men även att stå bredvid ! Tänkte också på morfin pump hemma ? Men det har du kanske redan ? Kram du fina kämpare ! Jag håller tummar och tår att ni får en fin jul hemma! Kram kram

Anonym sa...

Du känner inte mej men jag har läst din blogg ett tag och tycker att du verkar vara en sån fin människa. Jag vill bara skicka en stor kram till dej. Hoppas du kryar på dej och jag ska hålla tummarna för att du får fira jul hemma med din man och dina fina barn.

Svea sa...

Håller tummarna att du blir så pigg att du kommer hem fort och får fira jul hemma med hela familjen.
Kram
Svea

Anonym sa...

Blev verkligen ledsen när jag läste det här, hoppas hoppas att du kan få komma hem och fira julen med din familj.
Här håller vi alla tummar och tassar vi har

Kram
Anita

Lisbet Lindell sa...

Jag önskar av hela mitt hjärta att du ska få må bra och kunna vara hemma, jag tycker inte det är för mycket begärt... jag blir så ledsen när jag läser hur jobbigt du har det, önskar det fanns något jag kunde göra för dig... Kramar från Lisbet

Elsa sa...

Jag håller alla tummar och tår som bara går, för att du ska bli bättre och kunna komma hem till de dina över julen. Bamsekram från en bloggläsare

Monica sa...

Jag blir så ledsen över att höra hur du mår Linda.
Min enda önskan är att du får vara hemma hos dina nära och kära och inte vara på sjukhuset.
Lider så med dig ska du veta, bamsekram

Anonym sa...

Lider så med dig. Håller tummarna hårt att du snart är hemma hos familjen igen.
Styrkekramar i massor från malin

Anonym sa...

Hej Linda!

Ett tips som dina barn kan ha glädje av:

Jag såg en film (kommer inte ihåg vad den heter) där mannen i familjen led av en obotlig sjukdom och medan han var hyfsat frisk så spelade de in filmer där han läste sagor till sina barn.
När mannen sedan var borta spelade hustrun upp en film när det var läggdags för barnen. På så sätt levde mannen alltid vidare i barnens sinnen och var liksom delaktig i det vardagliga på något sätt.

Är det något som ni har funderat på?

Kramar

AnneLie

Anna V sa...

Men kära nån att det aldrig vill ta slut. Håller alla tummar för att du ska få må så bra som det bara går. Så du får komma hem och fira jul.

Många varma styrkekramar Anna

Anonym sa...

Tack för du orkar berätta

marianne

Anonym sa...

All styrka och kraft till dig Linda!!
Hoppas det vänder och att du blir lite bättre så du får komma hem till jul iaf!!
Kramar!!
/ bloggläsare Linda

Anonym sa...

Önskar att du får pigga på dig så du kan uppleva julen på det sätt du vill. Håller alla tummar för att det vänder när cellgifterna går ur kroppen.....kram Anette

Susanne sa...

Beundrar dig så mycket
Tack för att du orkar delge oss hur du har det.
Önskar dig bättring och att du får göra det du önskar med din fina familj och dina vänner över julen
kramar änglemamman Susanne

Annelie sa...

Jag tänker på dig hela tiden och önskar att saker och ting ska gå din väg snart.
Förstår hur du känner dig när man bara vill ge upp och släppa taget.
Men gör inte det. Du behövs. Inte bara för din familj utan för alla som finns runt dig.
Jag önskar jag kunde bära en del av din smärta och oro.
I tankarna gör jag dock det.

Varma kramar Annelie

Anonym sa...

Många många många varma kramar till dig och resten av familjen!! Fortsätter önska till tomten att du ska få fira en mysig och smärtfri jul hemma med dina nära och kära!

kramar /Karin, mysbebbar

Anonym sa...

Jag önskar av hela mitt hjärta att du blir bättre så att du får fira jul med din familj hemma.Fy vad livet är orättvist ibland.Tänker mycket på er alla.Kramizar från Tina

Therése sa...

Det är så fruktansvärt synd om dig nu Linda och vi är många som hoppas att dina doktorer ska komma på en finurlig lösning som hjälper dig att piggna till och må bra över jul och nyår.

<3 <3 <3

Kramar!

Carina sa...

Hej fighter!
Härligt att du inte ger upp även om man kan förstå dina tankar ibland med att leva med så hemska smärtor. Håller alla tummar som finns så att ni får en så mysig jul med barnen och vänner som är möjligt.Du borde kunna få hjälp snabbare med att lindra dina smärtor. Varma kramar i massor...

Anne sa...

Skickar kramar och tusen värmande ljusstrålar till dig! Alla vi här ute i den "själsliga världen" sänder dig ljus och kärlek!...för cyberrymden är ju också en värld fast vi inte ser varandra.

Hoppas våra tankar ger dig lite kraft så du orkar vara hemma på uppesittarkväll och jul!

Så nu uppmanar jag alla som läser denna blogg att kärleksbomba Linda så att hon verkligen ser det på kommentarsfältet!...du ska få allt ljus på dig hjärtat!

Ninna sa...

Det var bra att du åkte in tycker jag. Ge dej en julstyrkekram, så att du orkar med det du tycker är roligt.
Cecilia

Lii sa...

Önskar också att du får må lite bättre och att du ska orka vara med din familj hemma i jul.. Jag kommer att hålla tummar och tår.. Jag kan inte föreställa mig hur du känner det just nu.. Men jag förstår att det betyder hemskt mycket för dig att få dina drömmar att slå in. Kämpa på nu Linda!
Kramar i massor/ Lii

S*Kimatos Maine coon sa...

Älskade vän, jag tänker på dig och hoppas av hela mitt hjärta att du kommer att må bättre snart så du och din familj kan få fira jul tillsammans!

Många kramar från mig, Thomas och Kim

Anonym sa...

Jag tänker på dig & önskar att dina önskningar slår in! Många styrkekramar

Anonym sa...

Hej! Har följt dig ända sen du skrev på familjeliv att du oroade dig för att nåt va fel med bröstet.. Jag tycker så synd om er alla som ska behöva utså allt detta ni går igenom!! Hoppas du får komma hem till jul o vara pigg o fira ihop med familjen! Håller alla tummar för er!! Kram Maria

mariaandersson sa...

Hej ,Har följt din blogg länge,men det är första gången jag skriver till dig!
Jag håller tummarna för dig och de dina att ni får fira julen hemma utan smärta!
Stora varma kramar från Maria Andersson

Camilla sa...

Känns som allt blivit skrivet men.... Vill att du ska veta att vi är många som tänker på dig och känner med dig! Önskar av hela mitt hjärta att denna julen får firas hemma med din fina familj!
Kramar från Camilla med familj <3

Karlskronamamman sa...

Å din stackare! Hoppas verkligen att du kommer att vara pigg nog att fira jul hemma med familjen!
Du är otroligt stark och jag beundrar dig för den kämparglöd du fortfarande har, själv vet jag inte om jag hade orkat med alla bakslag du drabbas av hela tiden.
Hoppas på att du får vara smärtfri och må bra och att din familj tar väl han dom dig!
Hanna

Anonym sa...

näe, krya på dig nu för tusan!! Stackars dig :o(
Jag lider av svår migrän, har anfall flera ggr per vecka så jag vet vad du menar med din huvudvärk och kräkningarna nu, vidrigt. Hemskt att du även skulle behöva vara med om det nu också.
Massa kramar Annelie ♥

Anonym sa...

Linda, jag håller tummarna hårt för att du ska få komma hem före jul och få fira en skön jul UTAN SMÄRTOR med din familj!

Du känner inte mig, men jag har läst ofta på din blogg och blivit så djupt berörd av dig och ditt öde. Du verkar vara en underbar människa! Och du ska veta att du har berört många djupt med din fantastiskt välskrivna blogg.

Jag tänker på dig och sänder dig mina innerligaste och varmaste önskningar om att du ska få fira jul hemma tillsammans med din fina familj!

Lillan sa...

Hej Linda
Hoppas verkligen att du får komma och fira en skön jul med din familj.
Håller tummarna, hårt.
Kram

Anonym sa...

Det är en sådan fröjd att se att du skrivit ännu ett inlägg på bloggen din! Jag blir så glad varje gång jag ser det. Det betyder att du orkar skriva - och det värmer hjärtat. Sänder dig stooora starka styrkegivande kramar. Rakt in. Ta emot min styrka! Linda, du klarar detta!!

/Mia i Täby (okt99)

Rospiggen sa...

Nä, nu får de greja det här. Usch, så tråkigt att ligga inne och ha så ont bara fyra dagar innan jul. Bläää!!
Hoppas du får lindring och får komma hem snart.

Kram!!

äppelblomman sa...

Nej va tråkigt:-( Men kanske är de vad din kropp just nu behöver... Jag hoppas verkligen att de kan få bukt på de hemska cancermonstret så att du får komma hem och fira en underbar jul!
Skickar över en stor och varm kram till dej, finaste Linda♥♥

Kram K

Anonym sa...

Massor med kramar till dej Linda,hoppas hoppas att du blir bättre ochkan fira jul hemma, det kan du säkert göra med hjälp av hemsjukvården.Du är i mina tankar hela tiden.Inger

Kristina sa...

Vill bara skicka dig en kram!!!! Önskar också att du fick fira en jul hemma med dina nära och kära.

Anonym sa...

Håller såå med sagoprinsessan!! Du är bara så underbar, gullig, stark,och otroligt snäll som orkar blogga till oss....vi oroliga...massvis med styrkekramar till dig Linda. mvh Annica

Anonym sa...

Du är fantastisk Linda!!
Kämpa på fina, fina du <3
Styrkekramar i massor!!
/Sofie,
en av alla som följer dej o tänker på dej o din fina familj, ofta o kärleksfullt <3

Anonym sa...

Önskar dig och din familj den bästa och finaste av jular. Det är ni värda.

Varmaste hälsningar,
Frida

FoxensRos sa...

Hej Linda.

Jag har läst länge men inte ja orkat är väl rätt ord att ge dig några ord.
Cancer är ingens vän och jag har haft den omkring mig länge nu i nära&kära.

Klistra in en text som jag hoppas kan ge dig lite Hopp&Kämparglöd.
Håller tummar o tår att du bara är inne o vänder och är hemma den 22e.
För klart är att du Ska fira Julen:)

Långt innan någon människa såg oss blev vi sedda av Guds kärleksfulla ögon.
Långt innan någon hörde oss gråta eller skratta blev vi hörda av vår Gud som alltid har sina öron vända mot oss.
Långt innan någon talade till oss här i världen talade den eviga kärlekens röst till oss.
Att vi är värdefulla, unika personligheter är inte en gåva som vi får av dem som vi träffar under vår korta existens på jorden utan av Honom som har utvalt oss i sin eviga kärlek, en kärlek som har funnits där från evig tid och som kommer att finnas kvar hela evigheten.
*kramas* Annika

Anonym sa...

Hej Linda!
Var glad att du är under uppsikt. Kan inte vara kul att vara hemma och må så dåligt. Snart är du hemma igen, med hopp om en god bättring, på det onda.
Fina du vad jag tänker på dig er alla ständigt o jämt.
Kramar om dig hårt.

Anonym sa...

Krya på dig! Håller tummarna för att ni får en bra jul.

Kram
Mia

youngmi sa...

Stackars, stackars! Hoppas att du blir bra fort så du får fira julen hemma! Styrkekramar!

jungfrun sa...

Stackars tappra dej - hoppas du piggnar till så du får åka hem igen o fira jul, men skit i stan där blir man bara smittad av en massa skit..
Läste i ett inlägg om en morfinpump, har dom inte erbjudit det?? Inte dumt alls, dottern fick en när hon op ryggen och den fukade bra..
Önskar av hela mitt hjärta att du får må så bra att du kan åka hem igen.. Kramar från oss alla / Anna

Anna sa...

Hoppas, hoppas du blir bättre så du kan fira jul hemma med dina nära och kära.

Anonym sa...

Håller alla tummar för att du ska få må bättre och komma hem så fort som möjligt...
Kram SaraH

Anna L sa...

Inte heller jag finner ord som jag tycker räcker till. Jag önskar så att du och de dina får en fin julhelg. Jag vill att du ska få leva till hög ålder, men förstår ju på ett intellektuellt plan att det inte kommer att bli så. Sagoupplägget tyckte jag var jättefint. En annan sak jag hörde om var en egenkomponerad Spotifylista med favoritmusiken och vilken känsla som personen förknippade med olika låtar; glädje, sorg, ilska m.fl.
Kram
Anna

Anonym sa...

Fy, vad jobbigt för dig och din familj. Sänder massor av hopp och styrkekramar så du får ork att vara hemma med din familj över julen. Gisela/Hagasessorna

Anonym sa...

Hoppas att du piggar på dig och får komma hem så fort som möjligt. Tänker på dig och din familj.
Styrkekramar!!!

Mia sa...

Tänker på dig ofta om dagarna och önskar dig all kraft och lycka. Hoppas att du kan vara hemma med dina käraste till jul. Kram!

Linda sa...

Jag sällar mig till skaran som håller tummarna och hoppas att ni ska få en fin jul, du och din familj ... och att smärtorna ska hålla sig i skymundan. Allt gott till er!

Kram.
/ Linda

Anonym sa...

Hej!
Har följt din blogg sedan Mama-utmärkelsen. Du är verkligen en kämpe. Jag önskar allt vad jag kan att du ska må bättre och få vara hemma hos din familj över julen. Jag har funderat över dina smärtor, som du måste få slippa. Min lilla tös (åtta år) kämpade mot hjärntumör i ett år o nästan tre månader. Efter en hjärnblödning kräktes hon och det var svårt att veta vad hon fick behålla så då var det tal om att ge henne Oxynorm-plåster. Morfinliknande preparat som portionerar ut smärtstillande lite då o då. Verkade som en bra idé tyckte jag. Men tack vare kortison intravenöst så slapp hon kräkningar, fick matlust o då var det inte aktuellt med plåstret. Min lilla kämpe blev en ängel i slutet av november. Jag är fortfarande avtrubbad och kanske låter virrig men jag tänkte om jag kunde tipsa om något halmstrå mot dina smärtor.

Massvis av styrkekramar från Camilla

Anonym sa...

Kära du, vi är så många som är med dig i tankarna... Jag tror att om vi samlar alla tankar till kraft till dig så fixar du både uppesittarkväll och julafton!! En dag i taget, bara...
Stor kram till dig och din familj!
Åse i Trelleborg

Anonym sa...

Kära modiga Linda. Jag lider med dig, du är med mig varje stund. Sänder tio trillioner styrkekramar till dig <3 / elisabet

karin sa...

Ska önska mig att du får vara pigg och stark under julhelgen! KÄMPA PÅ!

Anonym sa...

Linda, varför lämnar sjukvården dig åt ditt öde? Säger de inget? Vet de inget? Undrar de inte varför huvudet värker och örat gör ont? Finns det ingen annan medicin att ta till när en ger biverkningar? Säger de bara att de inget vet och att du får åka in om det blir sämre? Idag pratar man så mycket om att man kan hålla skelettmetastaser i schack under en lång tid. Jag tycker de behandlar dig förfärligt. Får du någon information alls? Får du någon hjälp utifrån eller är det Lars som tar killarna hela tiden? Får du prata med en psykolog om du vill? Hjälp, är det här svensk cancersjukvård som man säger ändå är så framgångsrik? Det känns som om sjukvården tycker att du bara ska ligga där hemma och vänta på döden? Det här är ju fruktansvärt. Hur tror de att du ska orka? Eller har de gett upp? Så här får det ju inte gå till.

Carina sa...

Kära Linda,
Mina tankar går till dig. Har följt din blogg ett halvår nu och är så förundrad över dig som person. Du är otroligt stark och du skriver så engagerat så man känner så starkt med dig och din familj (läser även Lars blogg).
Förstår så väl dina tankar och känslor med dina goa barn, tänk så många barn som har sina föräldrar men som ändå inte får känna sig älskade eller betydelsefulla. Det har du gett dina barn och det kommer alltid att finnas inom dem. Mina föräldrar var mycket sjuka under min uppväxt och nu som 45- åring har jag dem inte kvar sedan många år, tuffa uppväxtår men jag bär alltid med mig deras kärlek och omtanke om mig. Så du har gett dina fina killar det bästa i livet även om du inte får följa dem när de blir vuxna. Jag tänker på dig ikväll och önskar bara du får lite ro.
Stor varm kram från Carina i Göteborg (fd. smålänning)

Maria sa...

Tänker på dig!
Kram // Maria

Pysslan sa...

Du får kämpa lite från sjukhussängen så att du kan få lite uppesittarkväll hemma. Tänker på dig och hela din familj!

Tina sa...

Skulle så gärna vilja hjälpa dig. Har precis flyttat till hon men bodde i Jönköping innan. Jag har följt din blogg några veckor bara men jag kan inte sluta! Kämpa på! De e så hemskt att folk ska drabbas av den hemska sjukdomen :( jag hjälper dig gärna med julklapparna. Jag ska själv in i morgon och köpa mina sista. Jag går och gungar fram på A6 (e gravid i vecka 37) kramar i massor tänker på dig och din familj!

Anonym sa...

Du är en helt enorm kämpe Linda! Förstår att det känns som ett nederlag att vara tillbaka på sjukhuset, men försök se det som ett tillfälle att vila och samla krafter. Du är snart hemma vid familjen igen.
Varma hälsningar från Johanna i Visby

Anonym sa...

Skönt att du får vård nu så ska du se att du till Torsdagen fått lite mer krafter så du kan fira med kompisar samt julafton med din familj.Tycker så synd om dig!

Styrkekramar till en enastående tjej.

Kramar till dig /Susanne

Anonym sa...

Älskade vännen hoppas du ska slippa att ha ont det måste finnas smärtlindring för dig i dagens läge Du måste pigga på dig o fira Jul med dina underbara gossar o man du verkar inte vilja ge upp o det är ett gott tecken Tänker på dig hela tiden Kramar i massor

Anonym sa...

Förbannade sjukdom :-( så maktlös det känns. Skickar i alla fall styrkekramar till dig och hoppas du orkar ha en skön jul i alla fall tillsammans med din familj.
Det gör ONT i hjärtat ska du veta att läsa vad du går igenom, ingen ska behöva nåt sånt jävulskap i kroppen.
Kramar från Jeanett

Josefin sa...

Sänder en stor kram även idag <3

Hanne sa...

Tänker på dig Linda! Vi håller tummarna både jag och Eric att du får komma hem och vara med familjen på julafton! Då hoppas vi att du känner dig mycket bättre.
Kramar i massvis

Helena sa...

Lilla Linda så hemskt du har det.
Blir så orolig för dig och skulle så gärna önska att du blir bättre.
Det måste vara ett helvete att må som du gör.

Men du gör det verkligen bra, visst vet du att du är underbar!!

Många kramar Helena

Kaktusblomman sa...

jag förstår verkligen att du vill ut o trängas i julrushen, du vill ju bara ha tillbaka ditt "normala" liv och där ingår ju att trängas i julrushen. Jag önskar verkligen att du ska få din normala jul i år och klä granen med barnen osv.
Det är bra att du kämpar vidare även när du känner dig nere, du är en verklig hjälte :-D

Lena H sa...

Jag känner så oerhört mycket för dig och din familj. Önskar att jag kunde göra er jul så mysig som ni är värda. Håller tummarna. Många kramar från mig.

Anonym sa...

Hej, du vet inte vem jag är men jag har följt din blogg ett tag och lider så fruktansvärt med dig och din familj. Cancer är ett skit som inte borde få drabba någon, allra helst inte en ung kvinna med barn! Sänder mina varmaste KRAMAR till dig och din familj och hoppas verkligen att du får bli frisk nu...

Alexandra sa...

Tänker på dig och din familj!
Hoppas verkligen på ett mirakel så du får komma hem över jul.

Fina du, ge inte upp!

Många kramar <---♥--->

Sara sa...

Undrar så hur du har det idag. Har dom kunnat lindra smärtorna något bättre? Du var den första jag tänkte på i morse, vill så gärna att du ska få komma hem med en bra smärtlindring. Kram

Anonym sa...

Hej!
Har nyss hittat hit.
Jag måste säga att jag är imponerad av hur stark du verkar,din glädje trots allt,din förmåga att se det positiva som finns att se.
Jag hoppas o ber att du får komma hem och må så bra du kan så fort det går!!!!
Önskar hela din fina familj en riktigt,riktigt fin,mysig lugn jul!
Kram Ann.B