tisdag, december 07, 2010

GRATTIS, NI HAR VUNNIT CHOKLAD...

Här är de fem vinnarna i tävlingen som får varsin ask Aladdin choklad...

Therese Baudin, Umeå
Ingrid Sahlqvist, Skara
Julia Jonsson, Tidaholm
Helena Falkström, Spånga
Agnieszka Gackowska, Nyköping

GRATTIS!!!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag säger som Maria Montazami -mummmmms

Kram

Lizen

Anonym sa...

Hur mår du Linda? Vet du varför du fick så hög feber och kramper? Var det pga medicinen eller pga cancerns spridning? Vi är nog många som undrar och som vill att det ska vända nu. Hoppas det känns skönt att vara hemma i alla fall.

Tina sa...

Grattis till vinnarna!

Anonym sa...

Nu är jag lite tråkig...
Men jag tänkte på din vila. Hinner du verkligen ordna tävlingar på din blogg? Jag menar i all vänlighet o omsorg, är det rätt prioritering? Ja, om du får styrka , glädje o kraft av det så är det nog det. Men om inte, strunta i det o gör nåt annat! Du är den som är värd tiden o en massa chokladaskar!

Kram Maria i Huddinge

Agnieszka-2barnsmorsan sa...

Tack söta du!!!!
By the way, minns du att du var inne och tävlade om Bloggsvar åt maken din hos mig. Du vann, så mejla mig gärna hans mejladress så ska jag skicka det till honom!

Stora kramar

busan_loosan@hotmail.com

Hanna sa...

Grattis till er!

Jag får helt enkelt gå och köpa mig en egen ask :)

Linda sa...

Maria: Eftersom det blivit ganska mycket tid nu det sista då jag bara klarar av att ligga eller sitta så får man försöka fördriva den med lite av varje... läsa, se på tv, sitta vid datorn, gosa med djuren... kan inte bara ligga och sova hela dagarna för då ligger jag vaken om nätterna istället.

Tyvärr har det blivit lite så nu när jag legat inlagd. Har varit väldigt trött och sovit på alla möjliga tider av dygnet. Men det har också gjort att jag emellanåt legat klarvaken mitt i natten och inte kan somna om! :-(

Anonym: Det är troligtvis cellgifterna som startade alltihop. Tålde nog inte dosen som jag fick och det ena utlöste det andra. Fick dåliga värden, drog på mig infektioner och diverse biverkningar. Fast de vet inte helt säkert. Även mina levermetastaser kan varit en orsak till febern.

Agnieszka: Ah, då kommer det ett mail till dig alldeles strax! :-)

kram Linda

Anonym sa...

Yay! Jag vann :) Vad roligt! Min andra bloggtävling som jag vunnit. Mycket skoj!

//Therese Baudin

ingrid sa...

Wow, va härligt! :D Jag hade missat att kika in o kolla här hur det hade gått! Stort stort tack! MUUMS! Kramar, Ingrid