torsdag, december 16, 2010

DAG 13 - DEN HÄR VECKAN

Halva den här veckan har redan gått och det är lite läskigt hur snabbt tiden rusar iväg. Jag skulle helst vilja kunna trycka på en paus-knapp och låta den stå stilla ett tag.


Oj vad vi stirrar in i kameran?! Men hur som helst föreställer bilden min och Williams lilla "morgon-procedur" = vi sitter i soffan och öppnar julswapps-paketet.

Den här veckan har jag varit väldigt trött! Har slumrat till många gånger de senaste dagarna. Även stunder då jag bara tänkt blunda lite för att vila ögonen några minuter så har det slutat med att jag somnat. Det är inte likt mig att vara så här trött! För hur trött jag än är så är det väldigt sällan jag sover om dagarna annars. Så jag känner mer och mer att saker och ting inte är som de ska i min kropp.

Jag har även svårt att koncentrera mig på saker och ting. Det känns lite som att huvudet är fyllt av nån seg kolasås. Det brukar i vanliga fall gå snabbt och smidigt att skriva ett inlägg här på bloggen. Men när man är trött och okoncentrerad går det inte lika enkelt. Försöker skriva lite ändå. Stavar fel. Raderar. Skriver lite till. Får läsa om allt. Låter konstigt. Får radera lite till.

Den här veckan är även veckan före julafton. Kom att tänka på det förut och fick faktiskt dubbelkolla i kalendern för att se om det verkligen var så! Det verkar som det kan bli en vit jul i år. Under hela december har det kommit en massa snö här. Det snöar även ute just nu och om man kan lita på 10-dygnsprognosen så ska det komma lite varje dag framöver. Självaste julafton verkar kunna bli riktigt kall, -13 grader, så snön verkar inte töa bort heller! ;-)

"MIIINA GREJER!!" och "FIIINA GREJER!" utbrast han när han såg att det fanns fler Tupperware-redskap i plast i paketet. Han tog dem och sprang bort med dem till sitt lilla kök.

Funderar lite över om det kan vara så att min hemliga tomte säljer eller har sålt Tupperware?! Maria kanske??! :-) Eller finns det flera? Hmm, får nog klura lite...!

Såg att någon undrade vad det är för ett kök William har. Jo, det kommer från Ikea. Han fick det när han fyllde 2 år och detta är nog den leksak som han leker allra mest med. Så gott som dagligen är han där och "lagar mat" (oftast köttfärslimpa *s*). Det känns både stabilt och rejält, så jag både tror och hoppas att det kommer att hålla i många år till.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Skriv när du orkar. Vi bloggläsare har bra tålamod.

Anonym sa...

Skriv när du orkar. Vi bloggläsare har bra tålamod.

Moa - FUCKINGPOSERS sa...

Delta gärna i dagens blogg tävling hos mig =)

Lotta A sa...

Så fina foton på dej och William.
Mysigt för er att ha en liten egen stund på morgonen, med lite paket öppning.

Det måste vara spännande att gissa på, vem den hemliga tomten kan vara...

Tänker på dej
Kram Kram

Sofia sa...

Hej.

Har bara en liten fråga; Vart har ni fått tag på leksaksköket?? Ser riktigt fint ut.

Sen vill jag säga att du är en riktig kämpe. Det kommer man långt på.

Linda sa...

Sofia: Williams kök kommer från Ikea! Det kan absolut rekommenderas! Det är stabilt, hållbart och han älskar att leka där. Han fick det när han fyllde år och har stått och lagat mat där precis varenda dag! :-)

kram Linda

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej min vän!!
Tack för din gulliga kommentar i min blogg. Min förkylning är bättre så nu kanske jag snart kan komma till dig. Kanske ta med lite glass??? ;) NEJ Jag är inte din tomte även om jag gärna varit det!!

Vad skönt att du kunnat börja med cellgifterna igen!!!

kram Maria
http://www.mariasdagbok.blogspot.com/