onsdag, december 01, 2010

DAG 05 - VAD ÄR KÄRLEK?

Jag tror och hoppas att de allra flesta har upplevt kärlek någon gång i livet. Kärlek kan vara så mycket och kännas på olika sätt. Det kan vara kärlek till den man är tillsammans eller gift med eller kärlek till sina barn. Kärlek till sina föräldrar och kärlek till husdjur.

Eller kanske rentav kärlek till ett gosedjur?! William har sin älskade "Ninni". Hon ska alltid vara med honom när han sover. 


Själv får jag nöja mig med att krama om kudden här på sjukhuset. Har varit lite många nätter nu borta från min familj. Älskar er och saknar er!!

7 kommentarer:

majbacken sa...

Oj vad jag lider med dig. Jag hoppas verkligen att du snart blir starkare så du kan åka hem. Kärlek är så mycket, kan pirra, kan värka men kan också vara en känsla för livet självt, jag tror din kärlek till familj, vänner och till själva livet kan bära dig länge, länge, länge....

Anonym sa...

Så är det kärleken har många ansikten, många uttryck, och ett gosedjur visst kan den älskas lika högt och dyrbart som allt annat...jag önskar att man skulle kunna ha sova-över-rum på sjukhus också, jag är helt övertygad att patienterna och sjuklingen skulle må så mycket bättre, snabbare, ha det roligare, och allt detta till mycket mindre kostnader...kuddar all ära men det är underbarare att snusa in en älskad nacke

Anonym sa...

Kärlek till dig, fantasiska Linda!
(impad som vanligt över din förmåga att skriva bra inlägg i en takt som är obegriplig) Men vi tackar och tar emot med kärlek och hoppas att du snart kan snusa de dina i nacken!
Kram Mia

Ett stenkast från Fyndet sa...

Fina Linda, som alla andra så önskar jag så innerligt att jag kunde minska din smärta.

Ett älskat gosedjur, eller kanske en liten snuttetrasa som luktar som barnen. Värt mycket.

Jag är ju inte alls där du är, men varannan vecka har jag inte mina barn, och då samlar jag ihop alla deras gosedjur och låter dem sova hos mig. Det ger lite trygghet.

Anonym sa...

Kärlek är något fantastiskt! Det kan man uppleva i de flesta faser i livet.. frisk, sjuk, gammal, ung... Underbart!
Tack för allt du delar med dig, det är så starkt av dig att du gör det! Din kropp ska inte ge upp nu utan du ska hem och fira jul med din familj som är så fin! Jag önskar verkligen att du besegrar denna hemska sjukdom. Det känns lite som att är det någon som gör det så är det du! En stark kvinna som verkar trygg i sig själv och har båda fötterna på jorden. Heja dig Linda!!! Styrkekramar till dig nu och hoppas du får en lugn natt. Kram från Maria

Anonym sa...

Hoppas du får sova gott i natt! Jag klagar på att jag inte får sova för att mina två älskade barn ligger på mig, över mig, under mig och överallt :-)...när jag läser om hur du har det försöker jag uppskatta de små fötterna som sparkar mig...det är kärlek.
Godnatt!
/Anette

Anonym sa...

Stor kram, tänker på dig, krya på dig nu så du får komma hem!!!
/Annelie ♥