tisdag, november 16, 2010

VINNAREN I FOTOTÄVLINGEN

Nu har jag ägnat kvällen åt att räkna röster i fototävlingen. Kan säga att det var jämnt mellan flera av bilderna. Men den som tog hem segern var bilden på de här sura systrarna! Stort GRATTIS till Ida som vunnit en fin matstol från BabyBjörn! Hoppas det är lite gladare miner hemma hos er nu än på bilden! ;-)


Ida: Kanske inte världens bästa foto rent kvalitetsmässigt (snarare kass :-/ ), men rolig och söt tycker jag den är.... Skulle ta foto på mina töser inför ett födelsedagskalas, de var finklädda och allt! Sekunden före jag knäppte av var båda två på strålande bra humör, skrattade och var glada - men humöret kan ändras snabbt på två små barn! ;-)

8 kommentarer:

Åsa sa...

Ja, de här flickorna är som en påse Gott & Blandat. Både surt och sött! En bra vinnarbild!

Lotta A sa...

Verkligen en helt underbar bild!
Stort grattis till vinnaren.

Mamma Mima på Landet sa...

Haha... Jag skulle vilja höra historian bakom bilden. Kanske kan vinaren skriva en kommentar? Skulle va så kul att få veta va som hänt! =D
/Mima

Mamma Svartvit sa...

En helt underbar bild och en klar vinnare! Alla föräldrar känner igen sig i situationen, tänk om man skulle kommit på att fota något liknande :)

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

GRATTIS!!

LINDA VAD ROLIGT ATT DATORN MED ALLA BILDERNA KOM TILL RÄTTA!

Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/

Anonym sa...

Men OJ vad kul att jag vann! :-) *glad*
Jo kan gärna berätta historien bakom; bilden är tagen inför min stora dotters 4 års kalas (18 nov 08), båda flickorna var finklädda och jag tänkte passa på att ta ett foto som kanske kunde användas till julkort det året. De var på jättegott humör båda två, sprang runt hemma och hjälpte till att förbereda inför kalaset - jag satte dom på den där pallen och båda log så fint, tills jag skulle trycka av - då blev det helt ombytta miner! :-/ Och sen var det så! Blev inget julkort, i alla fall inte från den dagen! :D

Linda sa...

Ja bilden är verkligen underbar!! Såg nu att Ida hade skrivit lite om bilden i mailet då hon skickade in den så jag lägger ut den texten också nu så att ni kan få läsa. :-)

kram Linda

Linda sa...

Ah, nu hann Ida visst ge er en bakgrund till bilden här också! Såg den först efter jag hade skrivit. ;-)

Grattis igen Ida!!