måndag, november 22, 2010

VELPOTTAN LINDA ÄR I FARTEN

Skrev förut att jag hade beställt en vinterjacka åt William. Nu har jag avbeställt den. Var nämligen inne på Per & Lisa här i Habo och där fanns vinterjackor kvar i massor av storlekar, även stl 92. De var både fina och inte särskilt dyra, så en sådan fick det bli!

William i sin nya vinterjacka från Name It.

Sedan läste jag tyvärr nu bland kommentarerna på mitt inlägg om vinterjacka från i morse att någon uppfattade det som att jag tigger en jacka av mina bloggläsare. Jag hoppas verkligen inte att det var fler som trodde att jag gjorde det och jag hade inga sådana baktankar alls med mitt inlägg.

Det är bara det att jag har börjat med cellgifter igen och det brukar tyvärr påverka immunförsvaret negativt. Vill helst undvika att springa runt i diverse köpcentrum och leta efter en jacka och riskera att dra på mig ena smittan efter den andra.

Eftersom jag vet att många av mina bloggläsare har bra koll på just utbudet av barnkläder i affärerna så tänkte jag att jag slänger ut frågan här. Faktum är att jag fick tips om just Name It-jackorna och då slog mig tanken att de säljer just det märket i barnklädesbutiken som ligger här i samhället där vi bor. Så trots att jag missuppfattades av vissa är jag ändå glad att jag frågade! :-)

34 kommentarer:

Rimfolina sa...

Linda, bry dig inte om dem som bara behöver någon att trycka ner. Vi andra förstår att du inte tigger något och dessutom hjälper vi gärna till om vi kan. =) Kram.

Anonym sa...

Gud vilken häftig jacka, den var skitsnygg

Annica sa...

Håller med Rimfolina...Du ska inte ta åt dig! Och jag förstår inte hur anonym kunde tolka ditt inlägg som tiggeri!?

anna-en ängel i himlen, en på jorden sa...

Fin jacka men jag såg absolut inget underligt som skulle verkat som tiggeri i ditt inlägg. Märkligt folk finns överallt.
Kram

Mollan sa...

Det är inte ofta jag lämnar kommentarer, men nu kan jag inte låta bli! Läste kommentaren i ditt inlägg om att du vill ha tips på vinterjacka.... Den människan har uppenbara problem som hoppar på dig på det viset. Det är ingenting i texten som tyder på tiggeri. OCH VARFÖR LÄSER DENNA MÄNNISKAN bloggen överhuvudtaget om h*n inte kan se i texten hur fin människa det är som skriver bloggen?!? Far åt helvete! Inte du Linda. Du e superduper! =)

Anonym sa...

Hej Linda!

Håller med de som skrivit tidigare: det finns många märkliga människor som "orkar" läsa in mellan rader det som inte finns där.

Fortsätt vara DU och skriv som DU gör. Vi är många som gillar dig och det:)

Kramar,

Catarina & birmakatten Mozart

Mia sa...

Jättefin jacka (på fin kille) och vilka fina snöbilder du har tagit! :)

Anna Smid sa...

Men att en del bara orkar?! Kolla runt på bloggarna runt omkring här i cybervärlden så frågor ju alla mer eller mindre om råd och tips om olika saker och det är ju inte det minsta tiggeri i det! Fegt dessutom att inte skriva vem man är! Vi alla andra normala besökare av din blogg tänker verkligen inte i de banorna utan läser din blogg om ditt liv för att vi bryr oss om dig!

Kram

Anonym sa...

Oj vilken snygg jacka Willian har fått! Snygga killen!!
Det där anonyma inlägget kan man bara skratta åt! Det är någon som inte känner dej Linda!
Hoppas ni mår bättre i sjukstugan och att barnen får hålla sej friska ett tag!
Stora varma kramar till hela familjen från moster Birgitta!

Anonym sa...

Jag fattar inte att du ens orkar kommentera skitsnacket. Låt människan bara vara så blir det kanske inte lika "roligt" längre. Nonchalera !!

Kramar

Lizen

äppelblomman sa...

Meeen va irriteradt.. Att folk orkar bry sig, fattar inte hur de tänker. Vadå tigga? Ååå, herreguud du är ju sjuk och kanske som du skrivcer inte kan gå i affärer... Att folk orkar...
jackan var iallfall superfin! Letar själv overall till min lilla Fabian.. Råkade se nu att str 80 förmodligen inte kommer att räcka hela lååånga vintern. Så jag måste ut på jakt eter de. och tyvärr verkar det som om alla vinterkläder snart är slut:-(
Stora kramar till dej från mej

Lotta A sa...

Så fin William blev i sin nya fina vinterjacka!
Smidigt att hitta en på så nära håll.
Jag tycker "Name It" har så fina kläder, det köpte jag en del till mina barn när de var små.....:-)

Kram Från Lotta

Anonym sa...

Nej nej ingen (förutom en då) kunde tolka ditt inlägg på det viset!

annicap sa...

Instämmer med föregående talare. Det fanns ingen som helst risk att misstolka ditt inlägg.

Jättefin jacka, by the way!

Kram

Anonym sa...

Härliga färger på jackan till William, nu kommer han att synas i vintermörkret.;-) Till Anonym som hade synpunkter på dig ang. jackköpet, förskräckligt hur vissa människor är funtade. Till denna person säger jag bara SKÄMS PÅ DIG. Personen ifråga måste lida av sjukdomarna avundsjukan/svartsjukan. Med dessa sjukdomar kan man inte umgås med andra människor då även empatiförmåga/inlevelseförmåga totalt saknas. Sjukdomen har detta som en kronisk biverkning. Inget att ödsla kraft på. Kul att läsa att även din make har börjat blogga. All heder till er. Då jag är dålig på det tekniska sänder jag denna kommentar som anonym men jag heter Marie Morgård och önskar er lycka och välgång. Kram

Anonym sa...

Härligt!

Besök gärna min iphoneblogg:

iphonelove.se

Allt och/eller Inget sa...

Underbara färger!

Mamma Svartvit sa...

Jättefin jacka på en jättefin kille!

Ang. den anonyma kommentaren: Det är synd om vissa människor, tänk vilket fruktansvärt jobbigt liv man måste ha med den inställningen! Alltid vara livrädd över att någon annan får något gratis eller lättare/billigare än en själv!

Anonym sa...

Underbar jacka.
skit i gnällspiken. det är säkert en "dagens outfit"- bloggare som ingen läser med versaler och utropstecken. som sagt: Bry dig inte. Bara ett delete -borta.

Camilla Lorentsen sa...

Hejsan hoppsan!!! :) Måste bara lägga in en komentar att människor orkar att ha baktankar om allt. Jag tror då absolut inte att du tigger. Jätte fin jacka på en jätte fin kille :) Kram från mig som tycker att du är en otrolig kvinna :)

Anonym sa...

Linda, detta är tyvärr priset du får betala för att ha en mycket välbesökt blogg. Du kommer med tiden att få fler sådana negativa komentarer, det finns alltid människor ute i stugorna som letar efter något att hugga på och häva ur sig illvilliga kommentarer. Det bästa du kan göra är att helt ignorera inläggen.

Mia

Anonym sa...

Ååå vilken fin jacka - vill också ha!!!!
/Somris

jebe sa...

Man får aldrig sluta bli förvånad......jösses va dömt fölk dä finns (som vi säger i värmland). Håller med alla andra, bry dig inte om denna knaskommentaren från miss (eller mr) bitter!!! det säger ju en del om den personens etiska och moraliska uppfattning om livet. Kramisar till dig!

p.s. jackan var jättefin!

John sa...

Lite senare kom en vän fram till mig och skrek "Vad fan har du gjort" Jag sa " Vad menar du" Vännen "-Du har för fan knivhuggit honom i magen" Jag missade inte!!!!! Nu var det kört! Jag var kapabel att knivhugga en annan människa!

Anonym sa...

Man slutar aldrig att förvånas över människor! Försök att inte bry dig! Du är super! Vilken fin jacka.
kram Gunilla N

Kajsa Bergman Fällén sa...

Snygg jacka! Kram

Anonym sa...

Hej ! Linda
Jättefin jacka du hittade till din lille kille :)
Bry dej inte om allt som folk skriver !
Vi är många fler som bryr oss om dej .......... Kramizzzzz

// Christel

Jane L sa...

Fin jacka du hittat till William! Såna där inlägg är det ju bara att inte bry sej om, det dom söker är ju bara uppmärksamhet! Nästa gång det kommer ett sånt inlägg så nonchalerar vi alla det så är det inte lika kul längre... Jag skulle faktiskt ta illa vid mej om jag fick ett sådant också, men som sagt vi nonchalerar det totalt om det kommer nåt nytt dumt inlägg :-) Kram till dej <3

Anonym sa...

Håller med de flesta andra, jag uppfattade inte ditt inlägg som tiggeri. Jättesnygg jacka du fick tag i.

Kram Sussie

Anonym sa...

Hej Linda
Jättefin jacka. Du ska verkligen inte bry dig om den person som skrev att du tigger! Förstår att du inte är sugen på baciller. Kram till dig.

m i l l a h . s e sa...

Jisses vad folk kan feltolka...

Jag läste då inte det som tiggeri!
Du ville ju köpa en jacka, och om nån har en urväxt som ligger så kan man ju faktiskt köpa en sån oxå.

Bry dig inte om dumma kommentarer.
Kram!

Maja sa...

Superfin jacka! :-))

Anonym sa...

Nej,jag håller med övriga här, bry dig inte! Det dyker alltid upp troll på bloggar, detta visar bara att du är en stark kvinna med en stark blogg. :) Vilken snygg jacka du hittade på per o lisa! Kul när man inte behöver åka långt för fina kläder! Kramar från Mullsjö

Mindi sa...

Så fin jacka! :)
Lilla tjejen fick en ny jacka i går som jag precis bloggat om. Ett Tradera fynd. :)

Så tråkigt med sånna där människor men "skaka av dig" vännen!

Stor kram
M I N D I