torsdag, november 18, 2010

VÄLKOMMEN HEM

Nu har den kommit hem igen! Ja, datorn alltså. Vi råkade tyvärr glömma kvar den på tåget när vi åkte hem från Stockholm i måndags, men som tur är kom den tillrätta och vi fick lösa ut den på deras hittegodsavdelning. Den var helt oskadd, alla bilder från vår resa finns kvar och alla grejer jag hade lagt ner i datorväskan låg kvar där. Skönt! :-)

Idag har det inte varit min bästa dag. Har känt mig ganska risig till och från och varit väldigt trött. Med Panodil så har jag känt mig okej, men så fort det gått ur kroppen har jag börjat frysa igen och det har gjort ont mer eller mindre överallt. La mig i ett varmt bad förut. Det var skönt och jag slappnade av så bra att jag visst råkade somna.

Nu verkar det som Erik håller på att bli sjuk. Han kändes varm förut när jag bytte på honom och termometern visade att han hade lite feber. Dessutom har han fått en skällig hosta och det låter tyvärr som krupp. Han sover just nu, men hostar ganska mycket. Både Adam och William har eller har haft krupp de också. Adam hade det ofta när han var liten, men det har vuxit bort. William har bara haft det någon enstaka gång och då fick vi åka in med honom. Någon som vet ifall krupp kan vara ärftligt?För övrigt har Pulmicorten fungerat bra mot natthostan som Erik drogs med länge. Sedan medicinen började göra susen har nätterna varit mycket lugnare. Jag upptäckte förresten idag att han har fått ytterligare en tand. Så nu har han tre. Två nere och en uppe. Tror att det kommer ytterligare en där uppe när som helst för det är rätt svullet i tandköttet.


Kylskåpet är ett väldigt spännande ställe tycker Erik.

Förut drack jag min första mugg glögg för i år. Tyvärr tycker jag att smaken påminner mig om sjukhuset! Vi drack glögg ibland på kvällarna när vi var på neo. Men det är ganska gott ändå! :-) Får se om mina smaklökar fungerar som de ska av de här cellgifterna. Sist jag var under behandling så smakade allting väldigt äckligt och konstigt.

Glögg och pepparkakor!

Adam har varit hemma idag också, men har varit piggare i eftermiddag så i morgon blir det troligtvis skolan igen.

14 kommentarer:

Annica sa...

Vet inte om krupp är ärftligt!? Har aldrig hört något om det heller...har fem barn varav en har haft krupp.

Familjen Andersson-Lindblad sa...

Gillar du att läsa typisk information om din graviditet eller barn, eller kanske bara diskutera. Ge din in på www.babyvarlden.se idag och registrera dig och dela med dig av dina upplevelser samt läs om andras, tillsammans kan vi hjälpa varandra! Så registrera dig på www.babyvarlden.se

Agnieszka-2barnsmorsan sa...

Skönt att du fick datorn tillbaka! Underbart med ärliga människor!

Stor kram

Anonym sa...

Hej! Jovisst är krupp väldigt ärftligt! Min man och båda barnen! Hoppas du mår bättre snart! Kraaaam

Pysslan sa...

Hoppas att du inte blir sämre utan att du mår bättre snart. Grattis till att datorn kom hem ordentligt. Glada hälsningar

Anonym sa...

Fina bilder som vanligt
ja benägenheten för krupp kan nog ärvas...hoppas ni alla mår bättre snart igen!

marianne

Erica sa...

Härligt att datorn hittat hem igen.

Jag hade ingen smakförändringar när jag åt xeloda.

Elisabet Roslund sa...

Jag har sex barn, ett är änglabarn idag, alla har haft krupp. Det brukar ju gå över när dom är runt 8- 10 år men ett av barnen fick ett kruppanfall som 17-åring. Det har varit många akutbesök och betapred.
Jag har också själv haft krupp som barn. Dock inte min man, barnens pappa.
Nu hoppas jag att ni snabbt blir av med febern både du och Erik.
Allt gott till er alla i din familj och en extra stärkande Kram till dig Linda/Elisabet

Anonym sa...

Så härligt att datorn har kommit hem igen. Undra vem den ärliga underbara människan var som hittade och lämnade in den. Stor kram till dig =) och till er med Linda. Hoppas ni snart mår bättre.
Kramar malin

Anonym sa...

Ja, enligt vår öron-näsa-halsläkare så är det ärftligt. Jag hade det som liten och sonen fick det när han var 10 månader. Han har dock betydligt färre kruppnätter sen han fyllde 3.

Lotta A sa...

Härligt att eran dator har kommit till rätta, och kommit hem.
Hoppas att ni alla kryar på er, så att ni känner er piggare snart.

Hoppas att ni får en bra helg.
Kram från Lotta

Anonym sa...

Linda!
Jag läser sen läge varje dag Din blogg.
Du är värd all beundran.
Jag ber för Dig.
Kram
Inger

Jette Feldt sa...

Srtackars er som är sjuka. Vet hur jobbigt det är med sjukt barn när man är frisk så då är det såklart ännu jobbigare när man själv också är sjuk.
Du får glädjas åt dina bilder på datorn :-)

Inger M sa...

Krya på dig, Linda !
Jag tycker nog, att lille Erik är sin pappa upp i dagen Så lika över ögonen. Lika söta båda två, hihi !

Önskar er en fin helg ! Hoppas så att ni piggar på er både du och lillkillen !
Bamsekramar
Inger M