lördag, november 20, 2010

ÖNSKELISTA

Snart fyller Erik 1 år. Tänk att det redan gått så länge sedan vår lille kille kom till världen! Kallar honom fortfarande för vår lilla bebis, men det kanske jag inte kan göra så länge till?! ;-)

Satt förut och funderade lite över vad vi ska köpa till honom i present. Men nu i eftermiddag tror jag att han kom på det själv. Han vill ha en egen Bobby car! Att låna brorsans bil var nämligen inte alls populärt.

Lycka är att köra bil! Brum brum!!


Men storebror som är ägare till bilen var inte riktigt lika lycklig.

Hittade förresten en sajt som heter önskelista.se. Där kan man göra egna önskelistor som man kan dela med sig av till släkt och vänner. De man skickar listan till kan sedan bocka av ifall det är något där som de köpt och på så sätt minskar risken att flera köper samma sak. Kanske ett litet tips så här inför julen då många brukar undra vad man önskar sig. :-)

4 kommentarer:

pameee sa...

Hej fin blogg har du, besök mitt blogg gärna! åh vad söta barn du har^^ även en frågan: hur kan jag vara med i topplistan som dig för att få tjäna pengar i mitt blogg. vad måste jag göra? tack för svaren!

Linda sa...

Pamee: Det finns massor av olika bloggtopplistor där man kan tjäna pengar på sitt bloggande, bl a Bloggerfy och Bubbleroom. Dock behöver man nog ha väldigt många besökare för att kunna tjäna en slant (oftast betalar de inte ens ut mindre summor).

kram Linda

Kristina sa...

Glad att du är lite bättre så du kom dig ut. Jag undrar så hur det gått med bseliutet om att du skulle få hjälp på dagarna. Har du fått ngn person och funkar det bra i så fall så du får vila?
Stor kram till dig Kristina i Umeå

Linda sa...

Kristina: Ja, efter mycket kämpande har vi fått hjälp genom kommunen så att min mamma kan vara här på vardagarna medan min make jobbar. :-)

Kram kram!!