lördag, november 20, 2010

NOVEMBERRUSK

Igår kväll vräkte snön ner ute, men idag på förmiddagen regnade det. Fast lite snö ligger kvar på marken så barnen har varit ute och åkt både pulka och snowracer. Vi gick till en av lekparkerna här i närheten där det finns en liten "kulle" där de kan åka. Men nu märkte jag tyvärr att mina 12 år gamla Gore tex-handskar har gjort sitt. De har varit mina favoriter, men idag blev jag alldeles dyngsur om händerna så jag måste nog se mig om efter nya.

Roligt att åka pulka!

Simon åker nerför backen i full fart!

Erik sov gott ute i vagnen.

Tjohoo vad roligt det här var, tyckte William.

Adam gör sig redo för ett åk.
Jag och William

För övrigt är det en lugn dag. Erik stökade ganska mycket i natt och var allmänt missnöjd, så det blev inte så mycket sammanhängande sömn för någon av oss. Han hostade så att det lät som han skulle kräkas. Han lyckades även tjoa och väcka sina brorsor. Så runt 6-tiden var alla vakna! Precis vad man önskar sig en lördagsmorgon.

Idag är Eriks feber inte riktigt så hög som igår, utan det är mest luftrören som besvärar honom. Själv så känner jag mig inte hellre lika febrig längre, men huvudvärken, tröttheten och det onda i kroppen är ungefär som förut. Resten av dagen får bestå av gosiga filtar, varmt te, kanske lite glögg och förhoppningsvis lite mera vila.

8 kommentarer:

Lotta A sa...

Det ser ut som ni har haft en mysig stund i pulkabacken, även att det var regn i luften.

Här har grabbarna varit sjuka i veckan, och nu är det min och Cajsas tur att vara lite halv krassliga.

Hoppas ni får en fin Lördags-Kväll
Kram Kram från oss i Åtvidaberg

Anonym sa...

Hej!
Jag är en av dina okända läsare, har inte tidigare kommenterat. Jag beundrar dig så otroligt! Jag vill bara säga det. Du lever ditt liv trots din sjukdom.Igår låg ni med feber o var allmänt risiga.Idag när du mår något bättre är du i pulkabacken med dina barn! Du är beundransvärd.Ha en skön lördagseftermiddag, hoppas du få vila lite också. Kramar fr Elisabet

Mia sa...

Vad mysigt det ser ut med snö och snowboard-åkning!

Kajsa Bergman Fällén sa...

Härligt. Novemberrusk kan vara värre än sådär :)

Tror William och Nike har likadana overaller, fast Nikes är röd...

Ha en riktigt skön lördagkväll! Kram

Åsa sa...

Vilken härlig glädje man kan se i dina foton. Det är inget tvivel om att det finns gott om positiv energi och kärlek trots sjukdom i ert hem.

Anonym sa...

Det är skönt att vara ute!


marianne

♥ cloudberrie ♥ sa...

Å vad MYSIGA foton Linda!!!
Förstår att ni har haft en toppendag tillsammans.
Blev så varm i hjärtat av att se fotot med dig, du ÄR så fin!

STOR varm KRAM från Eva

Tess sa...

Vad härligt det såg ut i pulkabacken :-D Längtar tills min Connor är stor nog för att åka. Fast då kanske jag kommer sakna bebistiden....? :-)