torsdag, november 18, 2010

KÄNNER MIG SJUK

Idag är det nog biverkningar från influensa-vaccinet jag känner av. Det värker i kroppen och framför allt är jag öm i högerarmen där jag fick sprutan. Har även ont i huvudet, mår illa och har lite feber. Finns det biverkningar man kan få är det så typiskt mig att åka på de flesta.

Gick in på toa förut och i spegeln möttes jag av en tjusig bild. Blek, mörka ringar under ögonen och håret stod åt alla håll. Men så fick jag i samma ögonblick höra "mamma... älskaj mamma... ja älskaj mamma!". Tack William! :-)


Men som sagt, jag har helt klart haft bättre dagar än denna. Nu på morgonen har jag tagit mina första Xeloda-tabletter. Det är fem såna tabletter varje morgon och kväll som ska sväljas. Alltså totalt tio tabletter om dagen.

15 kommentarer:

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej Linda!

Tack för de trevliga dagarna i Stockholm! Så trist att du inte mår bra idag men förhoppningsvis påbörjas en process nu i och med callgiftstabletterna. En STOPPA cancermonster process. I morgon åker jag på en hotell helg i Halmstad med min svägerska.Ska bli kul! Men i början av nästa veckan kommer jag gärna en sväng och dricker GOTT kaffe.

Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/

CamillaH ♡ sa...

Usch å fy, hoppas du får känna dig bättre snart!

De är för goa våra små hjärtan, det värmer gott när de vill kramas och visar sin kärlek.

Ha en bra dag! KRAM!

Daniel sa...

Krya stackarn!

Så söt william är, sann kärlek!:)

Anonym sa...

Hej Linda.

Jag måste säga Grattis än en gång till " årets hjältemama". Tråkigt att Du måste få alla biverkningar, men man kan ju bli lite dålig av influensasprutan, men det ska väl inte pågå så länge, men ont i armen kan man ju ha några dagar.Ska ta den idag så får vi se hur det går har aldrig reagerat förut på den men man vet aldrig. Han är ju för go din lille William.Erik är också en riktigt go liten kille.
Hoppas nu att tabletterna du börjar med idag gör nytta och att du slipper så mycket biverkningar.Nu får du ta en slappardag idag och vila.Massor med kramar till dej.

Lotta A sa...

Åh, så himla trist att åka på biverkningar från influensa vaccinet. Hoppas det försvinner snabbt som blixten!

Så gulligt sagt av William.
När man hör sina barnen säga ord som detta.Så smälter ens mamma hjärta.......:-)

Stor kram till dej/ Lotta

Jeanette sa...

Grattis till årets Mama! Röstade på dig. Ledsamt att du mår dåligt idag. Hoppas det blir bättre i morg. Underbar son du har.
Du tar alltid så vackra bilder. Måste delvis bero på konstnären i dig, men undrar också vad du har för kamera. Är på jakt efter en systemkamera. Ngn du kan rekommendera?

Åsa sa...

Ja, det är barnen (oavsett ålder) som gör det värt att leva och att kämpa. En sann kärlek.

Erica sa...

Du är duktig!
Kämpa på.

KRAM

Anonym sa...

Ja egentligen spelar det ju ingen roll hur man ser ut. även om du faktiskt alltid ser vacker ut bara man hör sådana ord från barnen. om man tänker efter har ju ingen av livets lyckliga stunder varit när man sett bra ut. tvärtom.

Josefin sa...

Visst är det dom finaste orden man kan få höra från sitt barn =)
Det värmer i hjärtat!
Kram

äppelblomman sa...

Åhh va jag tycker synd om dej...:-(
Tänker på dej i massor! Underbart att ha de små liven som förgyller våra liv!! Så sött sagt!! ♥
Kramar K

Minna Y. sa...

(((((Kramar om)))))

Anonym sa...

Hade en elakartad tumör i halsen som jag gav mig fan på att besegra. Tillsammans med strålning vann vi! Fyra år senare var besöken hos halsläkaren överstökade och jag gick hem med ett leende. Vad jag ville säga var egentligen ett stort GRATTIS till utmärkelse! Så stort!

Annica sa...

Ja barnen är goa dom..har jag sagt många gånger. Barnen är det som ger mening med livet! Kämpa kramisar till dig Linda.

Anonym sa...

Hej Linda!

Ja, man kan få influensa liknande biverkningar av vaccinet.

Mvh, Mirva (sjuksköterska om 9 veckor...!).

http://modellmini.blogg.se