tisdag, november 16, 2010

INSAMLINGEN ÄR AVSLUTAD

I och med att årets Rosa Bandet-kampanj är över så är även min egen insamling dit avslutad för det här året. Genom denna kom det in hela 7950:- under oktober månad. Detta är pengar som går till bröstcancerforskningen! Tack snälla! De behövs verkligen.

Särskilt som att jag nu efter att ha kommit hem från vår resa och läste ikapp lite på mina bröstsystrars bloggar. Möttes av riktigt tråkiga besked när jag läste hos Kajsa, som är en småbarnsmamma som kämpar mot spridd bröstcancer precis som jag. De små elaka monstren har letat sig vidare till hennes hjärna och hon har precis fått sin sista strålbehandling. :-( Har ni en minut eller två över kan ni väl gå in på Kajsas blogg och ge henne en stärkande kram eller skänka henne en tanke. Vet själv att sådant betyder så mycket när det känns tungt.

Min andra insamling till Cancerfonden finns fortfarande kvar och genom den stödjer ni all cancerforskning. Med ett enkelt sms kan ni snabbt skicka över 50:- dit. Skulle ni vilja bidra med en annan summa går det bra att göra det genom internetbanken. Cancer angår oss alla. Ja, mer eller mindre och på ett eller annat sätt. Men jag hoppas att det kommer finnas en dag då sjukdomen inte längre skrämmer oss.


3 kommentarer:

Jenny Stenman sa...

Vet du, jag tar faktiskt åt mig lite av "äran" till denna idé att starta insamling ;-) Blir sååå stolt - att det skulle nå såna resultat hade jag nog aldrig anat, helt fantastiskt! Ska knappa in några insättningar asap ;-)

Lisbet Lindell sa...

Det är imponerande med så fina insamlingssiffror:)

Kram från Lisbet

Anna sa...

Skickar ett grattis i efterskott till årets hjälte-mama! Du var verkligen värd att vinna!
Skänker också en slant till din insamling. Som sagt, många bäckar små...
Kram