lördag, november 27, 2010

HEMMA

Har kommit hem, men har tyvärr lite svårt att njuta av det för jag har fått mera ONT igen! Så det är mest soffläge och mera smärtstillande som gäller. :-(

23 kommentarer:

Anonym sa...

Önskar så du kunde slippa allt det jobbiga och må bättre.

Kajsa Bergman Fällén sa...

Åh Linda, jag lider verkligen med dig :-(.

Många många kramar!
Kajsa

Anonym sa...

Det är så LEDSAMT att du inte kan få bli ordentligt smärtlindrad! Jag önskar av hela mitt hjärta att läkarna hittar rätt balans på doseringen av smärtstillande, du ska inte behöva ha så ont. Stor kram till dig och din familj!
Mia

Anonym sa...

Följt din blogg anonymt en tid och blir bedrövad över din situation. Samtidig imponerad av din positiva attityd som genomsyrar allt du skriver. Önskar dig allt gott, men framförallt att du inte ska ha ont!
Kram från Ulrica

Anonym sa...

Usch vad jobbigt du har ,,hoppas verkligen att du kryar på dig <3

Anna V sa...

Usch och fy, att det aldrig vill sluta krångla för dig. Hoppas att det blir bättre snart!!!
Varma kramar Anna

Lisbet Lindell sa...

Blir så ledsen när jag tänker på hur jobbigt du har det..

Kramar från Lisbet

Maja sa...

Så ledsamt att höra att du ständigt har ont..:(( fy så jobbigt!

Håller tummarna för att du ska slippa det onda och få sova gott inatt!

Massa kramar!

Mamman sa...

Usch, jag önskar att jag kunde göra något så att du kan få må bra!
Tänker på dig, varma kramar

Anonym sa...

Åh,jag tycker så synd om dig!Hoppas natten blir lugnare.Så orättvist,själv sitter jag här uppklädd och ska gå på middag.Tänker på dig!
Kram Anneli H C-tjej

Åsa sa...

Tänk om vi alla, som läser din blogg, kunde dela på och ta över en del av din smärta. Det skulle jag gärna göra om jag kunde. Skickar i alla fall en försiktig kram.

Therése sa...

Kramar om dig! Så ledsen för att man inte kan göra någonting för att lindra din smärta. Önskar att dina smärtstillande mediciner tar bort det värsta onda snart så att du kan få lite njutbar vila tillsammans med din familj.

<3 <3 <3

Lotta vimmelmamman sa...

Linda du måste kunna bli ordentligt smärtlindrad. Idaghar msn kommit så långt att msn kan hålla mycket svåra smärtor i chack. Priset blir förstås trötthet mage som krånglar leverpåverkad men det kan det vara värt. Försöker ringa digi morgon. Du finns i mins tankar
Kram Lotta gray

Anonym sa...

Usch, så ledsamt:( Hoppas du snart hittar balans mellan smärta och smärtlindring. Kram kram

Eva sa...

En klapp på kinden får du av
mig Linda!
//eva

Ingrid H sa...

Blir så otrolig arg för att du måste genomgå allt detta. Varför kan du inte få vara en frisk mamma till sköna unger ! För en kämpare du är. Jag vet att du kanske inte kännar deg så- du gör bare det du måsste- sånn kände jag det när behandlingarna stod på som värst- tyckte det var konstig när folk sa att jag var stark - o en kämpare. Men du är faktisk det. Självklart har du det skit tungt inuti deg- men du klarar å komma igenom dessa dagar- som mamma, fru- och som bloggare : -)- det är otrolig starkt.
Kjempe klem

Anonym sa...

önskar du har det så bra du kan' tänder ljus för dig

marianne

Pysslan sa...

Håller med Mia. Jag önskar av hela mitt hjärta att du kunde få slippa att ha ont. Kram

Lotta A sa...

Vi tänker på dej.
Kramar från Lotta & Ante

..:::Ulle:::.. sa...

Åh, stackare! :( Tänker på dig! <3

Johanna sa...

I mina tankar sänder jag en tokmassa smärtstillande kramar och hoppas att något av det kommer fram. Hoppas innerligt att du blir bättre!

Anonym sa...

jag lider med dig och hoppas att du hittar en hyfsad balans med smärtstillande snart. När helgen är över måste de ta tag i det! eller helst med en gång faktiskt.

Anonym sa...

Som Lotta sa, det måste gå att få dig nästintill smärtfri, med dagens medicin vore det konstigt annars! Tänker på dig, önskar att jag kunde trolla så att du blev frisk <3