lördag, november 20, 2010

EXPERIMENTET GER RESULTAT

Det är riktigt häftigt att se hur snabbt insamlingssumman ökar. Från 51 000:- till 54 200:- på bara några få timmar. Det är ungefär tusen kronor i timman genom något så enkelt och smidigt som ett sms. Tack!! NI, mina fina bloggläsare, är bäst!! :-)


Här händer för övrigt inte så mycket. Har en lugn och skön lördagskväll med mina grabbar, har ätit lite och de tre yngsta har somnat. Nu var det tyvärr Simons tur att känna sig krasslig. Stackarn. Och Erik är fortfarande risig och hade lite svårt att komma till ro. Tror att det är Airomir-inhalationerna som gör honom lite "speedad".

Själv har jag haft ont i kroppen hela dagen. Fick ta en extra smärtstillande tablett förut och det blev lite bättre för stunden, men sen blev det värre igen. Usch och blä, inget kul alls att ha ont! Men jag får nog skylla mig själv lite också. Har kånkat runt och lyft de små mer än jag kanske borde.

14 kommentarer:

Åsa sa...

syssla + aktivitet = ont som *pip*

emilia sa...

Linda, du är fantastiskt inspirerande! Jag har läst hela din blogg nu i helgen, jag har gråtit och skrattat och framförallt imponerats av ditt mod och din livsgnista!

Du väljer livet varje dag, trots att jag förstår att det måste vara oerhört tungt ibland. Vi väljer ju inte alla de vändningar livet tar, men vi väljer vårt eget förhållningssätt till dem. Du är ett föredöme i ditt sätt att se på livet - det pågår här och nu!

Självklart har jag skickat sms till din insamling! Kram, och tänk på att DU GÖR SKILLNAD!

Anonym sa...

Ja du är verkligen ett föredöme. och plåtar snyggt och skriver bra.

malinj80 sa...

Härligt att så många skickat i väg ett sms!
Många bäckar små...
Förresten, har du vart nåt inne på ciao? Du som e så duktig på o skriva kan ju tjäna dig en hacka!
Jag har hittils fått ihop nästan 600 sen i måndags!
Kram o gonatt!

viktkamp sa...

Jobbigt att ha ont :(

Anonym sa...

Linda, säg åt din käre man att ha ett "anonym"- konto också för kommentarer på sin blogg så att vi som inte har konton kan skriva till honom också.
Vilken fantastisk familj ni är! Kram från Karin

Jenny Stenman sa...

UNDERBART! Gör en sån rajd framöver igen så ska jag försöka hinna utmana lite kompisar via Facebook tänkte jag ;-) kraaaam!

Anonym sa...

Jag känner att det minsta jag kan göra är att stödja "din" insamling till cancerfonden som tack för att jag får ta del av din fina/varma blogg och dina roliga, häliga och fina foton!
Tack och allt gott till dig!
Kram
Maria

Anonym sa...

Såg en så fin vinterbild på Vättern från 22 feb i år när det var -20, antar att det ser ut ungefär likadant nu? Fast lite mindre snö kanske...
Emilia, du kan väl ändå inte hunnit läsa HELA hennes blogg i helgen?! Jag är själv ganska ny och började i nov när du fick diagnosen och är nu i feb. Läser nog inte så fort även om den är lättläst... Trots ämnets allvar så kommer jag på mig själv att längta efter att läsa mer. Det är nog för att det är en sån ljus, positiv och livsbejakande anda i den. Det kan man behöva i en kall och hård värld. Din fina rosa blogg har blivit min nya favorit som jag läser varje dag!
Kram Sandra

Di sa...

Har inte kikat in så mycket förr hos dig, och inser att OJ här finns en tjej med gnista och livstro, blir imponerad!! Har förstått att du måste kämpa för att orka med livet idag och ja, är stum av förundran över ditt sätt att hantera livet här och nu. Var rädd om dig!!

Anonym sa...

Hoppas ni mår bättre snart!!
Kram Erika

Anonym sa...

Tänkte lämna ett avstamp, lämna lite värme & styrka! Har lämnat litet bidrag till din insamling, påminn mig gärna om nån vecka igen så kanske din i samling växer lite fortare! Du är en sann inspirationskälla! Styrkekramar Anna

Maria sa...

Nu har jag skänkt 50 kr till din insamling.
Krya på er hela familjen och hoppas ni snart är "på benen igen"

Kram

emilia sa...

Hej Sandra,
jag lovar HELA bloggen! :-). Har varit lite osocial i helgen kan jag säga, blev helt fast i fredags och kunde inte sluta. Många timmar tog det!